Ανατροπή στα αποτελέσματα της Eurovision 2019 καθώς, μετά το σκάνδαλο με τη διαρροή αποτελεσμάτων από την κριτική επιτροπή της Λευκορωσίας, η EBU για πρώτη φορά στα χρονικά του διαγωνισμού, απέκλεισε την χώρα και άλλαξε τα αποτελέσματα της τελικής κατάταξης των χωρών του τελικού. 

Η Κύπρος, με την Τάμτα και το τραγούδι Replay, ευνοείται αρκετά από αυτή την αλλαγή. Πλέον, από την ανακατάταξη των αποτελεσμάτων η Κύπρος ανέβηκε δύο θέσεις στην λίστα και από τη 15η που τερμάτισε στον τελικό του Σαββάτου, επισήμως είναι πλέον στη 13η θέση. 

 
«Η EBU μπορεί να επιβεβαιώσει ότι, ακολουθώντας τις τυποποιημένες πρακτικές αναθεώρησης, ανακαλύψαμε ότι λόγω ενός ανθρώπινου λάθους χρησιμοποιήθηκε ένα εσφαλμένο συγκεντρωτικό αποτέλεσμα που δεν είχε αντίκτυπο στον υπολογισμό των βαθμών που προέκυψαν από το televoting μεταξύ των 41 συμμετεχουσών χωρών. Για να σεβαστούμε τόσο τους καλλιτέχνες όσο και τα μέλη της EBU που συμμετείχαν, θέλουμε να διορθώσουμε τα τελικά αποτελέσματα σύμφωνα με τους κανόνες. Η EBU και οι συνεργάτες της εκφράζουν τη βαθιά τους λύπη για το γεγονός ότι το λάθος αυτό δεν εντοπίστηκε νωρίτερα και θα επανεξετάσει τις διαδικασίες και τους ελέγχους που έχουν τεθεί σε εφαρμογή για να αποφευχθεί αυτό να συμβεί ξανά». 

Από την αλλαγή επηρεάζονται οι θέσεις αρκετών χωρών, αλλά όχι της Ελλάδας και η Κατερίνα Ντούσκα παραμένει 21η. Επίσης δεν αλλάζει ο νικητής και οι επόμενες τρεις θέσεις.