Ο πάντα δημιουργικός και δημοφιλής τραγουδιστής και συνθέτης, Μιχάλης Χατζηγιάννης, επιστρέφει με παλιό και νέο υλικό και με καινούργιες ιδέες «Στο Φως» της νύχτας, στο «Φως» της Ιεράς Οδού την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου.

 Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχεται ανανεωμένος, έχοντας στα σκαριά καινούρια δουλειά, σε συνεργασία με την Λίνα Νικολακοπούλου,από την οποία ήδη έχουμε ακούσει τρία τραγούδια με πιο πρόσφατο το «Σε ποιον να πω το σ’ αγαπώ» που ο Μιχάλης ερμηνεύει μαζί με την Δήμητρα Γαλάνη.

 Στο «Φως», λοιπόν, στήνει την παράσταση «Στο Φως», με την οποία υπογραμμίζει τη σημασία της αισιόδοξης πλευράς, όπως αυτή καταγράφεται στη μουσική, δημιουργώντας έτσι κάθε Παρασκευή και Σάββατο ένα πάρτι γεμάτο θετική ενέργεια και αισιοδοξία.

 Μαζί του ο χαρισματικός και ταλαντούχος ηθοποιός – τραγουδιστής Θανάσης Αλευράς σε ένα live που σκηνοθετεί η μοναδική Ελένη Γκασούκα και στο οποίο ακούμε όλες τις μεγάλες επιτυχίες και τα όμορφα τραγούδια που έχει γράψει και πει ο Μιχάλης Χατζηγιάννη. Συμμετέχει η νεαρή και ταλαντούχα τραγουδίστρια Νεκταρήλια.

 Μια μουσική παράσταση «Στο Φως», γεμάτη αίσθημα, με τραγούδια και κείμενα που μας αγγίζουν, με μουσικές και μουσικούς που ξέρουν να επικοινωνούν μαζί μας μέσα από τα τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη και όχι μόνο, που ακουμπούν πάνω στις ευφάνταστες ενορχηστρώσεις του Κώστα Νικολόπουλου. Μια παράσταση που ξεκινάει στις 11 μ.μ. και διαρκεί 2 ώρες και 30 λεπτά, μια παράσταση που όλοι θα ευχαριστηθούμε.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΡΟΜΟΣ 89,8