Ο αγαπημένος ερμηνευτής και δημιουργός, Πέτρος Ιακωβίδης, μετά το τελευταίο του hit «Αποτυπώματα» που σημείωσε τεράστια επιτυχία και γνώρισε την καθολική αποδοχή των ραδιοφώνων αλλά και του κοινού, επιστρέφει δριμύτερος!

Το νέο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη φέρει τον τίτλο «Γέλα μου» κι όπως όλα δείχνουν θα αγαπηθεί και θα εντυπωσιάσει, καθώς ξεσηκώνει από το πρώτο κιόλας άκουσμα. Τόσο η μουσική όσο και οι στίχοι ανήκουν στον ίδιο, ο οποίος για μια ακόμα φορά προκαλεί έντονα συναισθήματα σε κάθε ακροατή μέσα απ’ αυτή του τη δημιουργία. Εμφανώς ανανεωμένος και σε απόλυτα δημιουργική διάθεση, ο Πέτρος Ιακωβίδης πραγματοποίησε τα γυρίσματα του video clip του «Γέλα μου» στα γραφικά σοκάκια της Κέρκυρας. Το εντυπωσιακό video clip φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη, Γιάννη Παπαδάκου, ο οποίος μας ταξιδεύει μέσα από τις ειδυλλιακές εικόνες του νησιού που μας παρουσιάζει. 

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης αυτή την περίοδο πραγματοποιεί μια σειρά sold out εμφανίσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ παράλληλα ετοιμάζει με ανυπομονησία την επιστροφή του στη νυχτερινή Αθήνα με στόχο να γεμίσει «Fantasia» τις βραδιές μας από τα μέσα Απριλίου!

Το ολοκαίνουριο τραγούδι » Γέλα μου» κυκλοφορεί από την Minos EMI σε παραγωγή της Icon Music.