Το απόγευμα της Παρασκευής η Ελένη Μενεγάκη είχε καλεσμένο στην εκπομπή της τον νικητή του πρώτου Survivor.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος  μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα, αλλά και την προσωπική του ζωή, ενώ στον διάλογο που είχε με την παρουσιάστρια παραδέχθηκε πως είναι μόνος του. Επιπλέον, μίλησε για τη λατρεία που του τρέφουν κάποιες θαυμάστριές του και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από την Ελένη Μενεγάκη αν φλερτάρει μέσω των social media.

Όσον αφορά στο νέο του τηλεοπτικό βήμα, κλείνει πλέον τρεις μήνες στο Τατουάζ με τις ερωτικές σκηνές που του αναλογούν να είναι πολλές. Όταν ρωτήθηκε αν τον δυσκόλεψε το πρώτο του σχετικό γύρισμα, είπε: «Με δυσκόλεψε η δεύτερη με το φιλί στα βραχάκια», αφού και ο σκηνοθέτης τον είχε παροτρύνει να είναι πολύ ρεαλιστική. Μάλιστα, είναι τόσο μεγάλη η απήχηση του εν λόγω σίριαλ στο κοινό που αρκετοί τον φωνάζουν Στέφανο, όπως δηλαδή το όνομά του στη σειρά. «Ο Στέφανος έχει ξεπεράσει το Γιώργο».

Ο Ντάνος όπως είπε στη συνέχεια απέρριψε δύο πρωταγωνιστικούς θεατρικούς ρόλους και υπογράμμισε: «Στο θέατρο έχω απορρίψει ήδη δύο προτάσεις, αρκετά σοβαρές. Κατανόησαν και οι δύο ότι δεν αισθάνομαι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Είμαι πολύ καινούριος στο χώρο της υποκριτικής και το σίριαλ στο οποίο συμμετέχω έχει πολλές απαιτήσεις. Βήμα βήμα και θα δούμε. Ο ένας ρόλος ήταν πάρα πολύ γνωστός από παλιά ταινία με πολύ μεγάλη βαρύτητα και ο άλλος ρόλος είναι κωμωδία θα έλεγα. Δεν μπορώ να πω γιατί θα καταλάβεις ακριβώς. Είναι μεγάλες παραγωγές».