Οι φήμες, που ήθελαν την  Ελεονώρα Μελέτη να επιστρέφει στην πρωινή ζώνη επιβεβαιώθηκαν και από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη η αγαπημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μας δίνει καθημερινό ραντεβού, στις 11 το πρωί, μέσα από την συχνότητα του Alpha.

 Η Ελεονώρα Μελέτη επέλεξε την εκπομπή του Νίκου Μάνεση για να ανακοινώσει το νέο της επαγγελματικό βήμα, γεγονός καθόλου τυχαίο, καθώς ο παρουσιαστής και η δημοσιογραφική του ομάδα θα αναλάβουν την επιμέλεια και την δομή της εκπομπής.  

Μπορεί ο τίτλος και η πρεμιέρα της εκπομπής να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμη, όμως η θεματολογία της εκπομπής είναι ήδη γνωστή. Η επιθυμία του καναλιού είναι η εκπομπή που θα παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη, να είναι infotaintment όπως και το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» καθώς ο στόχος είναι να ενοποιηθεί η εν λόγω ζώνη. Μέσα στα χρόνια, η αγαπημένη παρουσιάστρια, έχει δοκιμαστεί σε πολλά project και σε διάφορες ζώνες, χωρίς να χάνει ποτέ τη δημοσιογραφική της ταυτότητα.  Σε συνδυασμό, λοιπόν, με την ήδη δοκιμασμένη δημοσιογραφική ομάδα του Νίκου Μάνεση, η επιτυχία της επερχόμενης εκπομπής της είναι δεδομένη.   

Η Ελεονώρα Μελέτη από τον Σεπτέμβριο θα μας κρατάει συντροφιά για όλο το πρωί, πρώτα με την ραδιοφωνική εκπομπή «THE MORNING SHOW», με τον Νικόλα Ράπτη, στον ΔΡΟΜΟ 89,8 και στην συνέχεια με την τηλεοπτική της εκπομπή στον Alpha. Αυτή την εβδομάδα ολοκληρώθηκε η εκπομπή της «Μεσάνυχτα» και αναμένουμε την δυναμική επιστροφή της.