Ο DJ και παραγωγός Jax Jones παρουσιάζει άλλη μία συνεργασία κορυφής, καθώς συναντά την ταλαντούχα pop τραγουδίστρια Bebe Rexha στο νέο τραγούδι «Harder».

Το «Harder» είναι η νέα κυκλοφορία του Jax Jones μετά τη συνάντηση με την Jess Glyne στο single «One Touch».

Οι στίχοι του «Harder» κινούνται στο γνώριμο ύφος της Bebe Rexha και τονίζονται από τα ακαταμάχητα dance και pop beats με τα οποία έχει ταυτιστεί το όνομα του Jax Jones.

Τόσο ο Jax Jones όσο και η Bebe Rexha έχουν κυριαρχήσει στα charts με τις επιτυχημένες και βραβευμένες συνεργασίες που έχουν πραγματοποιήσει με άλλους καλλιτέχνες. Αν και το «Harder» αποτελεί την πρώτη συνύπαρξή τους, ο εντυπωσιακός κατάλογος των επιτυχιών τους εγγυάται την πορεία του εγχειρήματος.

Ο Jax Jones σχολίασε για το single:

 «Εγώ και η Camille έχουμε μία υπέροχη σχέση και έχουμε σημειώσει μεγάλη επιτυχία μαζί, με το “All Day And Night” και το “Ring Ring”. Η συνεργασία μαζί της και με τον Steve Mac, τον οποίο θαύμαζα για καιρό, ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία να προσπαθήσω κάτι διαφορετικό και να δοκιμάσω τη δύναμή μου στην pop. Η συμμετοχή της Bebe Rexha στο τραγούδι ήταν ήταν το κερασάκι στην τούρτα.»

Ακούστε το «Harder» εδώ: