Ένα φαντασμαγορικό show υπόσχονται η Jennifer Lopez και η Shakira για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός των ΗΠΑ.

 «Ονειρευόμουν να εμφανιστώ στο Super Bowl από τότε που είδα την Diana Ross να ίπταται στον ουρανό στο show του ημιχρόνου», δήλωσε η Jennifer Lopez.

«Και τώρα γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστό όχι μόνο επειδή είναι η 100ή επέτειος του NFL, αλλά και γιατί θα εμφανιστώ μαζί με άλλη μία Λατίνα. Ανυπομονώ  να σας δείξω τι μπορούμε να κάνουμε εμείς τα κορίτσια στη μεγαλύτερη σκηνή του κόσμου»

Η Shakira ανέφερε:

«Είναι μεγάλη τιμή μου που θα ανέβω σε μία από τις μεγαλύτερες σκηνές στον κόσμο παρέα με μία γυναίκα καλλιτέχνιδα για να εκπροσωπήσουμε τις Λατίνους και τις Λατίνες από τις ΗΠΑ και όλο τον υπόλοιπο κόσμο… Αυτό είναι το πραγματικό αμερικανικό όνειρο. Πρόκειται να πραγματοποιήσουμε τη συναυλία της ζωής μας»

Το 53ο Super Bowl, κατά τη διάρκεια του οποίου θα τραγουδήσουν ζωντανά η Jennifer Lopez και η Shakira, θα διεξαχθεί στις 2 Φεβρουαρίου 2020 στο Hard Rock Stadium του Miami Gardens.

Η Roc Nation του JAY-Z θα είναι συμπαραγωγός του λαμπερού show στο ημίχρονο του μεγάλου αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλήματος του NFL για τη φετινή σεζόν.

Η Jennifer Lopez και η Shakira παίρνουν τη σκυτάλη από τους Maroon 5, οι οποίοι τραγούδησαν στο 52ο Super Bowl (τον προηγούμενο Φεβρουάριο), έχοντας καλεσμένους τους Travis Scott και Big Boi, αλλά και την μπάντα του Πανεπιστημίου της Georgia.