Η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια, Jennifer Lopez, αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχτηκε στο πλαίσιο συνέντευξης που έδωσε στο Harper’s Bazzar. Μίλησε ανοιχτά για το γεγονός και αναφέρθηκε σε δύσκολες καταστάσεις που ‘χει βιώσει όλα αυτά τα χρόνια που προσπαθεί να χτίσει την καριέρα της. 

«Δεν έχω παρενοχληθεί με τον τρόπο που έχουν κάποιες άλλες γυναίκες», είπε  όταν ρωτήθηκε για το γυναικείο κίνημα Time’s Up. Στη συνέχεια, η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ένας σκηνοθέτης μου είπε επιτακτικά  να βγάλω το πουκάμισό μου και να του δείξω το στήθος μου. Με ρωτάς αν το έκανα; Όχι, δεν το έκανα». Πρόσθεσε ότι το περιστατικό συνέβη σε μία από τις πρώτες της ταινίες και ότι φοβήθηκε να το καταγγείλει όταν συνέβη.  

«Όταν του αντιμίλησα τρομοκρατήθηκα. Θυμάμαι ότι η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά στο στήθος μου, και σκεφτόμουν «Τι έκανα; Αυτός ο άνθρωπος μου δίνει δουλειά»! Ήταν μία από τις πρώτες μου ταινίες. Αλλά γνώριζα ότι η συμπεριφορά του δεν ήταν σωστή και δεν μπορούσα να μην το αρνηθώ», πρόσθεσε η δημοφιλής τραγουδίστρια.