Η Ελεονώρα Ζουγανέλη επιστρέφει δισκογραφικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι “Κάπου Σ’ Έχω Ξαναδεί”.

Το νέο single θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 13 Μαΐου, μέσα από το προσωπικό κανάλι της αγαπημένης τραγουδίστριας, στο YouTube.

Το τραγούδι “Κάπου Σ’ Έχω Ξαναδεί” υπογράφει συνθετικά και στιχουργικά ο ταλαντούχος Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος τη συνόδευσε στις επιτυχημένες εμφανίσεις της τη φετινή σεζόν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το νέο τραγούδι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη θα αποτελέσει αφετηρία για ένα ακόμα καλοκαίρι γεμάτο συναυλίες.

 

View this post on Instagram

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Κάπου Σ’ Έχω Ξαναδεί Μουσική & Στίχοι: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος Ένα τραγούδι που γεννήθηκε για να επισημάνει το αόρατο νήμα που δένει τους ανθρώπους. «Κάπου σ’ έχω ξαναδεί»… Ίσως στο δρόμο, ίσως στην ουρά στο θέατρο, ίσως στην αγορά ή ακόμα στο όνειρα μου. Ίσως να έχω δει την σκέψη σου, τον φόβο σου, την αλήθεια σου. Ίσως να έχουμε συναντηθεί και σε κάποια άλλη ζωή …. Ποιος ξέρει; Μπλέκουν οι ζωές μας, σε ένα κόσμο που όλοι μοιάζουμε να είμαστε μυστήρια συγγενείς.. Ας χορέψουμε γι’ αυτό φέτος το καλοκαίρι” Ελεωνόρα. ?Το «Κάπου Σ’ Έχω Ξαναδεί» θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 13 Μαΐου σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη @minosemi_official. ? Το επίσημο video clip του τραγουδιού θα μεταδοθεί σε ΠΡΕΜΙΕΡΑ την ίδια μέρα, τη Δευτέρα 13/05, στις 15:00. #kapousehoxanadei #καπουσεχωξαναδει #elzouganeli #newsong Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος

A post shared by Eleonora Zouganeli (@elzouganeli) on