Η Κατερίνα Στικούδη ετοιμάζει το καινούριο της video clip κι όπως πάντα θα κάνει την ανατροπή.

Η ίδια αποφάσισε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram δύο βιντεάκια όπου την αλείφουν με μια πάστα και στη συνέχεια της φορούν μια μάσκα, προκειμένου να μεταμορφωθεί και και να αλλάξει πρόσωπο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι πρόκειται να δούμε κι αποκάλυψε πως συνεργάτες της είναι οι καλύτεροι στις μεταμορφώσεις προσώπων. Έτσι, λοιπόν, οι Αδερφοί Αλαχούζοι είναι εκείνοι που ανέλαβαν να την μεταμορφώσουν!

Οι Αδερφοί Αλαχούζοι είναι οι Έλληνες μάγοι των εφέ σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Ο Γιώργος και ο Ρούλης  Αλαχούζος έχουν καταφέρει εδώ και 33 χρόνια να τροφοδοτούν τα μεγάλα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά στούντιο με σπέσιαλ εφέ και make up υπηρεσίες. 

Γεννήθηκαν στην Αυστραλία και ήρθαν στην Ελλάδα όπου κατοικούν μόνιμα. Είναι οι άνθρωποι που με τα μοναδικά τους εφέ έδωσαν αληθοφανή μορφή στους χανσενικούς της σειράς του Mega «Το Νησί» κι έχουν βάλει το χεράκι από την «Ανατομία ενός Εγκλήματος» μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Είναι οι ίδιοι που πήραν βραβείο στο Φεστιβάλ στη Φλόριντα για την πρώτη αμερικάνικη ταινία τους που είχε να κάνει με λυκάνθρωπους και δεν θα ξεχάσουν ποτέ ότι εργάστηκαν στο «Χάρι Πότερ».