Στο περιοδικό People μίλησε η Κλέλια Πανταζή και αποκάλυψε το πώς ασχολήθηκε με τη ρυθμική γυμναστική αλλά και πότε η μαμά της της έβαζε να ακούει Σάκη Ρουβά.

«Η μαμά μου, η οποία ασχολείται με τη ρυθμική, ήταν συνεχώς στο πλευρό μου, με στήριζε πολύ και με καθοδηγούσε στην αθλητική μου διαδρομή. Είχε δει το ταλέντο που είχαμε εγώ και η αδελφή μου στο άθλημα, αλλά επειδή γνώριζε τις δυσκολίες δεν ήθελε να ασχοληθούμε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μια μέρα που ήμασταν στο ΟΑΚΑ και παίζαμε με τα όργανα περιμένοντας τη μαμά, η προπονήτρια της Εθνικής Ομάδας, η κυρία Ιλίεβα, μας ανακάλυψε και θεώρησε πως είναι κρίμα να μην ασχοληθούμε με τη ρυθμική. Τελικά συμφωνήσαμε να ξεκινήσουμε το άθλημα χωρίς να αφήσουμε τα μαθήματά μας», λέει η Κλέλια Πανταζή.

«Θυμάμαι ότι το 2002 ήμουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Νέα Ορλεάνη. Ήταν δύσκολη η προετοιμασία, μιας και τρεις μήνες ήμουν εκτός Εθνικής ομάδας λόγω τραυματισμών. Φοβόμουν πολύ τη συγκεκριμένη διοργάνωση γιατί αισθανόμουν πως δεν ήμουν καλά προετοιμασμένη. Εκείνη την περίοδο με έπαιρνε τηλέφωνο η μαμά μου και μου έβαζε να ακούω το «Όλα καλά» του Σάκη Ρουβά. Πραγματικά πήρα πολλή δύναμη και ενέργεια κλαίγοντας από συγκίνηση. Τελικά πήραμε χρυσό μετάλλιο» λέει, ενώ η μαμά χαμογελάει περήφανη.

Αυτή την περίοδο η Ολυμπιονίκης βρίσκεται σε προετοιμασίες για το γάμο της που θα γίνει το καλοκαίρι έχοντας στο πλευρό τη μαμά της. «Διαλέξαμε μαζί το νυφικό μου, μάλιστα καταλήξαμε ομόφωνα στο ίδιο. Θέλουμε τη γνώμη της και απολαμβάνουμε όλη αυτή την ευχάριστη διαδικασία» διαπιστώνει. Η μαμά, όμως, έχει ένα μικρό παράπονο, που μαρτυρά η Κλέλια. «Ζηλεύει που έχω περισσότερη αδυναμία στον μπαμπά μου και την πειράζουμε πολύ. Τώρα που ξέρω πως την ενοχλεί το κάνω πιο έντονα».