Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έβαλε ακόμα μία μεγάλη επιτυχία στο ασταμάτητο προσωπικό του σερί: το νέο του single, «Ελπίδα», που κατάφερε να ενώσει το κοινό και να κατακτήσει τις καρδιές όλων, μονοπωλεί τις ραδιοφωνικές συχνότητες, καθώς επί 15 συνεχόμενες εβδομάδες είναι no1 του official IFPI airplay chart by MediaInspector για το μεικτό και ελληνικό ρεπερτόριο, αλλά και στο official Airplay Chart by MediaInspector, επίσης στο μεικτό και στο ελληνικό ρεπερτόριο, την στιγμή που έχει κατακτήσει όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.
 
Με το «Ελπίδα» ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις δεκάδες και διαδοχικές no1 επιτυχίες, συνεχίζει, όπως μόνο εκείνος ξέρει, να χαρίζει τραγούδια – προτάσεις και δυνατές μουσικές συγκινήσεις, γνωρίζοντας, κάθε φορά, τεράστια αποδοχή και θερμή υποδοχή.

Σε 24 ώρες από την κυκλοφορία του, το «Ελπίδα» χαρακτηρίστηκε ως biggest increase in plays και biggest increase in audience στο ραδιοφωνικό airplay, ενώ βρέθηκε στο no1 του ελληνικού official IFPI airplay chart by MediaInspector από την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του και επί 15 εβδομάδες έχει τις περισσότερες μεταδόσεις από κάθε άλλο τραγούδι που παίζουν τα ραδιόφωνα στην ελληνική επικράτεια.
Εξίσου σαρωτική είναι η πορεία του στο YouTube και τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής. Το «Ελπίδα» έγινε no1 στις γενικές και στις μουσικές τάσεις του YouTube σε λιγότερο από 48 ώρες και παρέμεινε στην πρώτη θέση για περισσότερες από 15 ημέρες, ενώ έχει ξεπεράσει τα 16 εκατομμύρια views. Παράλληλα, «εκτοξεύτηκε» αμέσως μόλις κυκλοφόρησε στο no1 των digital charts και έχει γίνει πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις, μετρώντας περισσότερα από 10 εκατομμύρια streams.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει την περιοδεία του «Elpida Tour» σε Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό. Η φετινή μεγάλη καλοκαιρινή του περιοδεία ξεκίνησε στις 23 Ιουνίου από την Λάρνακα και συνεχίζεται σε στάδια και μεγάλα θέατρα με αποκορύφωμα τη μεγάλη συναυλία του στις 17 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού μαζί με τον ΔΡΟΜΟ 89,8!

Δείτε το music video: