Ο Κωνσταντίνος Αργυρός γιόρτασε τα γενέθλια και την ονομαστική του εορτή μαζί με τους συνεργάτες του, οι οποίοι του επιφύλασσαν μία μεγάλη έκπληξη!

 

 

Παρά τις πολύωρες πρόβες που κάνει εν όψει της πρεμιέρας του, ο αγαπημένος τραγουδιστής έκανε ένα διάλειμμα και έσβησε τα κεράκια της τούρτας που του έφεραν οι συνεργάτες του.

Σε φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ποζάρει κρατώντας την τούρτα του, που έγραφε «Χρόνια πολλά και πάντα επιτυχίες».

«Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνετε να ζω το όνειρο μου! Οι ευχές σας & τα αμέτρητα μηνύματα σας για την ονομαστική μου εορτή & τα γενέθλια μου, μου δίνουν δύναμη να συνεχίζω να δουλεύω με αγάπη , σεβασμό , ειλικρίνεια και ταπεινότητα σε κάθε μου βήμα! Όλοι έχουμε να κερδίσουμε ο ένας απ´ τον άλλον, ο Θεός είναι μαζί μας & σας ευχαριστώ που είστε κοντά μου!», έγραψε ο τραγουδιστής στη λεζάντα της εικόνας.

Δες πιο κάτω την ανάρτησή του:

View this post on Instagram

Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνετε να ζω το όνειρο μου! Οι ευχές σας & τα αμέτρητα μηνύματα σας για την ονομαστική μου εορτή & τα γενέθλια μου, μου δίνουν δύναμη να συνεχίζω να δουλεύω με αγάπη , σεβασμό , ειλικρίνεια και ταπεινότητα σε κάθε μου βήμα! Όλοι έχουμε να κερδίσουμε ο ένας απ´ τον άλλον, ο Θεός είναι μαζί μας & σας ευχαριστώ που είστε κοντά μου! Καλό μας ξεκίνημα στο FANTASIA , που εσείς μου δώσατε την δυνανότητα να δημιουργήσουμε την δική μας σχέση αλληλοσεβασμού και εμπιστοσύνης! #Birthday #NameDay #Argiros #Blessed #thanks

A post shared by Konstantinos Argiros (@argiros_konstantinos) on