Το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού με τίτλο «ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ» που ακούσατε πρώτοι και αποκλειστικά στον ΔΡΟΜΟ 89,8 σπάει κάθε ρεκόρ!  Μέσα σε μόλις ένα μήνα κυκλοφορίας του κομματιού, τα views του video clip στο YouTube κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εννέα εκατομμύρια και η επιτυχία του είναι αδιαμφισβήτητη.

Από την πρώτη κιόλας μέρα, που το τραγούδι «Αθήνα Μου»  ανέβηκε στο YouΤube έγινε νούμερο ένα στα trends, και παρέμεινε εκεί για δυο ολόκληρες εβδομάδες. Για αρκετούς μήνες, την κορυφή των τάσεων στην συγκεκριμένη διαδικτυακή πλατφόρμα μονοπωλούσε η trap μουσική, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα, μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο, με ένα γνήσιο λαϊκό τραγούδι.

Οι στίχοι και η μουσική που φέρουν την υπογραφή του πολυτάλαντου Λευτέρη Κιντάτου, μας ταξιδεύουν στους δρόμους μιας Αθήνας βγαλμένης από το παρελθόν. Το video clip είναι γυρισμένο εξολοκλήρου, σε ένα παλιό Αθηναϊκό κουτούκι, με το βαρύ ζεϊμπέκικο του λαϊκού τραγουδιστή, να καθηλώνει το κοινό στις οθόνες του. Το τραγούδι έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο και σαφέστατα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Δείτε το videoclip του Κωνσταντίνου Αργυρού εδώ: