Στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Panik Records, ανήκει από σήμερα ο τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης. Με μια φωτογραφία που έχει ανέβει στο λογαριασμό της δισκογραφικής εταιρείας στο Instagram, η ομάδα της Panik Recods, θέλησε να καλωσορίσει τον λαϊκό τραγουδιστή στο ενεργητικό της.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ταλαντούχος ερμηνευτής, μέσα στις επόμενες βδομάδες θα κυκλοφορήσει ένα ολοκαίνουργιο ζεϊμπέκικο, που υπογράφουν ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Θάνος Παπανικολάου. Τον Κώστα Καραφώτη το γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο Fame Story 2, όπου ξεχώρισε για την μελωδική φωνή του αλλά και για τις μουσικές του γνώσεις. Έκτοτε έχει σημειώσει την δική του μουσική διαδρομή, με τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ από τον κόσμο όπως το «Δε Θα Μείνω»«Της αγάπης μαχαιριά» και «Απεργώ», ενώ παράλληλα έχει συνεργαστεί με πολλούς σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως τον Βασίλη Καρρά, την Πέγκυ Ζήνα και την Έλενα Παπαρίζου.

Το τελευταίο διάστημα τον απολαύσαμε ως μέντορα της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο Just The 2 Of Us, όπου κέρδισε και την δεύτερη θέση, ενώ το επόμενο επαγγελματικό του βήμα στην τηλεόραση, θα το κάνει σε λίγους μήνες στη βραδινή ζώνη.