Ο Travis Scott και η Kylie Jenner αποφάσισαν να ζήσουν για λίγο χωριστά. Όπως μεταφέρει το TMZ, το διάσημο ζευγάρι προσπάθησε να βρει κοινό σημείο επαφής, όμως πριν λίγες εβδομάδες αποφάσισε ότι χρειάζεται να περάσουν λίγο χρόνο χώρια.

«Είναι χωριστά, αλλά δεν έχουν τελειώσει. Έχουν ακόμα κάποια θέματα εμπιστοσύνης, όμως τα προβλήματά τους προέκυψαν από την πίεση του τρόπου ζωής που ακολουθούν», λέει στο «People» μία μη κατονομαζόμενη πηγή από το περιβάλλον της Jenner.

Ο ράπερ και η δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και μοντέλο διατηρούν σχέση από το 2017 και έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, την ενός έτους Stormi. Η σχέση τους είχε περάσει από τρικυμία τον περασμένο Μάρτιο, όταν ο Travis Scott κατηγορήθηκε ότι απάτησε την Kylie Jenner, αν και ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς.

Η τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα η Kylie Jenner με τον Travis Scott έχει ημερομηνία 10 Σεπτεμβρίου και ήταν μία γεύση από την πολυσυζητημένη φωτογράφισή τους για το εξώφυλλο του «Playboy».

Προς το παρόν καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει δημοσίως την είδηση του χωρισμού τους.

View this post on Instagram

When Houston meets LA .. ? @playboy #ComingSoon

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on