Η 21χρονη επιχειρηματίας Kylie Jenner, μετά τον τσακωμό της με την κολλητή της φίλη Jordyn Woods και τον φημολογούμενο χωρισμό της με τον Travis Scott, φέρεται να προετοιμάζεται να και άλλες σημαντικές αλλαγές στη ζωή της.

Ο 16ος κύκλος του reality show Keeping Up With The Kardashians έκανε πρεμιέρα στις 31 Μάρτιου και η Kylie Jenner στο πρώτο επεισόδιο έκανε μόνο μία μικρή εμφάνιση. Σύμφωνα με τα όσα λέγονται, η γνωστή influencer, προβλέπεται να ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της στα επεισόδια του 16ου κύκλου και στη συνέχεια θα διακόψει το συμβόλαιό της.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή που αναφέρεται στο The Hollywood Gossip:

«Η Kylie πιστεύει ότι το KUWTK έχει τελειώσει την πορεία του. Είναι απλά τόσο απασχολημένη με τα Kylie Cosmetics που δεν έχει χρόνο για τις ατελείωτες ώρες που χρειάζονται τα γυρίσματα»

View this post on Instagram

SETTING POWDERS by @kyliecosmetics launching March 7th?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

Σημειώνεται πως η Kylie Jenner ήταν μόλις 10 χρονών όταν ξεκίνησε η προβολή του «Keeping Up With The Kardashians». Πλέον έχει εξελιχθεί σε μία από τις ισχυρότερες επιχειρηματίες του κόσμου και μία infuencer με τεράστιο αντίκτυπο στο κοινό της, ενώ τα κέρδη της ανέρχονται σε πολλά εκατομμύρια, εξάλλου σε πρόσφατη λίστα με τους πιο σημαντικους επιχειρηματίες της χρονιάς κάτω των 30 ετών κατέλαβε εύκολα την πρώτη θέση …

Όσον αφορά τη συνέχεια του πολυετούς show μένει απλά να δούμε κάποια επίσημη ανακοίνωση που θα πιστοποιήσει τη μεγάλη έξοδο.