Η Λένα Ζευγαρά απευθύνει το πιο ρυθμικό και επιτυχημένο κάλεσμα, με το «Έλα Έλα», την πιο viral επιτυχία της χρονιάς, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum – Michael Touratzidis!

Η ερμηνεύτρια – φαινόμενο, που έχει γίνει talk of the town, κατακτώντας τις καρδιές του κόσμου, ξεσηκώνει τους πάντες με το «Έλα Έλα», σε μουσική του παραγωγού της Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους της Τζένης Τσικοπούλου (Jenny Tsiko) και, παράλληλα, κατάφερε κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά μουσικά δεδομένα, υπό την καθοδήγηση του παραγωγού της.

Μέσα σε διάστημα 8 μηνών, απέκτησε 6 μεγάλες επιτυχίες, το «Όνειρα», το «Ζημιά», το «Έχασα Τη Γη», το «Που Ξαπλώνεις Που Κοιμάσαι», το «Έλα Έλα» και το «Σήμερα Και Αύριο», τραγούδια που της εμπιστεύτηκε ο Μιχάλης Τουρατζίδης, διακρίνοντας από την πρώτη στιγμή το ταλέντο της και ποντάροντας στις μουσικές μετοχές της, πετυχαίνοντάς της το απόλυτο limit up!

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το «Έλα Έλα» αγαπήθηκε από το κοινό.

Μέσα σε 8 ώρες μπήκε στα trends του YouTube, όπου πλησιάζει τα 6 εκατομμύρια views, ενώ, παράλληλα, στο ρυθμό του χορεύουν τα social media, οι τηλεοπτικές εκπομπές και τα DJ sets.