Η Λένα Ζευγαρά, που μας συστήθηκε δισκογραφικά περίπου πριν ένα χρόνο με το single «Όνειρα», αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της σεζόν.

Η ερμηνεύτρια «φαινόμενο» γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα χωριό έξω από την Καρδίτσα, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Η ίδια έχει δηλώσει πως αν και πάντα είχε κλίση προς τη μουσική ποτέ δεν είχε σκεφτεί τον εαυτό της  ως επαγγελματία τραγουδίστρια. Παράλληλα με τις σπουδές της έκανε μαθήματα φωνητικής και τότε ήταν που ο ιδιοκτήτης μίας μικρής ταβέρνας της πρότεινε να τραγουδήσει στο μαγαζί του. Στη συνέχεια, εμφανίστηκε σε σκηνές της Θεσσαλονίκης, όπου συνεργάστηκε με  σημαντικούς καλλιτέχνες

Πριν μερικούς μήνες, η ταλαντούχα τραγουδίστρια ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στην Αθήνα  και το κοινό την έχει κιόλας λατρέψει.  Στο ενεργητικό της έχει ήδη έξι μεγάλες επιτυχίες: το «Όνειρα», σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους των Βασίλη Καρρά – Jenny Tsiko, με πάνω από 4,5 εκατομμύρια YouTube views, τα «Σήμερα και Αύριο» – «Έλα Έλα» με περισσότερα από 2,3 εκατομμύρια views σε δύο μήνες, αλλά και το live unplugged της, που υπογράφει μουσικά ο παραγωγός της Μιχάλης Τουρατζίδης, με πάνω από 9 εκατομμύρια views.

Το 27χρονο κορίτσι από την Καρδίτσα, που αποτελεί πλέον το πιο περιζήτητο και πολυσυζητημένο πρόσωπο του ελληνικού πενταγράμμου, έχει φέρει φρέσκο αέρα στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, τόσο με τη φωνή όσο και με την εμφάνιση και το ιδιαίτερο στυλ της.