Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη βρέθηκαν στη Βενετία με αφορμή την εκπομπή Celebrity Travel!

Την περασμένη εβδομάδα είχε προβληθεί το επεισόδιο με  τη Νατάσα Καλογρίδη να μιλά για την σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Τώρα και ο ποινικολόγος μιλά στον Νίκο Κοκλώνη για την ηθοποιό αλλά αποκαλύπτει αν τον ενοχλούν τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή:

«Δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν ασχολούμαι, το προσπερνώ. Ας είναι κρεμασμένη [η προσωπική μου ζωή] όπου θέλει, φτάνει να είμαι εγώ συμφιλιωμένος με αυτό που συμβαίνει. Είμαι απόλυτα συμφιλιωμένος. Ελάχιστοι φίλοι με πολύ σεβασμό και με πολύ κατανόηση και αγάπη με έχουν ρωτήσει και εγώ χαμογελώ».

Όσο για το ποιο χαρακτηριστικό της Νατάσας του αρέσει περισσότερο;

Ο κύριος Λυκουρέζος απάντησε: «Είναι πολλά. Θα μπορούσα να πω πολλά σημαντικά, πώς να πω ένα; Θα αδικήσω όλα τα άλλα!».

Για τα όσα είπε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για το γεγονός ότι μπήκε στη ζωή του πατέρα της η Νατάσα Καλογρίδη: «Με συγκίνησε η αγάπη της και η γενναιοδωρία της.»

Για τους μήνες μετά την απώλεια της Ζωής Λάσκαρη είπε: «Είναι πάντοτε δύσκολο να εξοικειωθείς με τη μόνιμη απουσία ενός ανθρώπου με τον οποίο έζησες 41 χρόνια. Ο δρόμος είναι ανηφορικός, αλλά είναι ο μόνος.»

Για το αν περίμενε να αισθανθεί κάτι άλλο για μια άλλη γυναίκα: «Πάντοτε είμαι έτοιμος να δεχτώ εκπλήξεις. Ήταν μια υπέροχη, θαυμάσια έκπληξη. Αυτά που με ελκύουν στη Νατάσα είναι πολλά. Πως να επιλέξω ένα; Θα αδικήσω όλα τα άλλα».

Μάλιστα, η Νατάσα Καλογρίδη με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο έκαναν και ένα σκετσάκι.