Δεν έλειψαν και τα απρόοπτα από τα χθεσινά μουσικά βραβεία του MAD, όπως ο τσακωμός των ράπερ Light και Snik για τον οποίο μιλούν όλοι σήμερα!

Ο Light είχε μόλις παραλάβει το βραβείο του για το καλύτερο Hip Hop Video της χρονιάς, κατηγορία στην οποία ήταν υποψήφιος και ο Snik. Όπως φαίνεται οι δηλώσεις του καλλιτέχνη πάνω στη σκηνή ενόχλησαν τον Snik με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί ένταση μεταξύ τους όταν ο Light κατέβηκε από τη σκηνή και πήγε στα καθίσματα των VIP.      

Μάλιστα, κυκλοφορούν διάφορα βίντεο στο διαδίκτυο από το περιστατικό, τα οποία δείχνουν  τους δύο ράπερ κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού τους, ενώ στη σκηνή τραγουδά η Καίτη Γαρμπή. Ο Σάκης Ρουβάς πήρε μάλιστα πρωτοβουλία και κατευθύνθηκε προς το μέρος τους με σκοπό να ηρεμήσει τα πνεύματα. Άμεση ήταν η αντίδραση από την ασφάλεια της παραγωγής, με έναν από τους υπεύθυνους για την επίβλεψη του χώρου να μπαίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές και τελικά να τους χωρίζει.  

Ο παρουσιαστής της βραδιάς, Θέμης Γεωργαντάς, από την πλευρά του δήλωσε: «Είδα κάποια ένταση κάποια στιγμή, είδα κάποιους ανθρώπους όρθιους εκεί στα VIP. Κι έχω να σας πω ότι ο Σάκης Ρουβάς ήταν μπροστά και είχε γυρίσει και σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να τους μιλάει».

Δείτε βίντεο με αποσπάσματα από το συμβάν εδώ: