Η  τηλεόραση «φλέρταρε» από παλιά με τη Δέσποινα Βανδή. Κατά καιρούς την έχουμε δει στους δέκτες μας σε ρόλο ηθοποιού και παρουσιάστριας, αλλά και ως μέλος κριτικής επιτροπής σε talent show.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέρα από το μικρόφωνο της παρουσίασης του νέου «X-Factor», θα κρατήσει και… κουτάλα, πρωταγωνιστώντας αλά Γκουίνεθ Πάλτροου σε ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ που συνδυάζει τα ταξίδια με τις συνταγές μαγειρικής. 

Με απλά λόγια, η σταρ της εγχώριας μουσικής σκηνής θα αφήσει για λίγο το μικρόφωνο και θα πιάσει την κουτάλα δημιουργώντας μέσα στην κουζίνα. Η αλήθεια είναι πως αυτό το είδος εκπομπής θεωρείται μοδάτο διεθνώς και είναι αρκετοί οι celebrities που το έχουν δοκιμάσει. Η παραγωγή στην οποία θα δούμε τη Βανδή στηρίζεται στο «Spain… on the road again», που παρουσίασαν το 2008 η σταρ του Χόλιγουντ Γκουίνεθ Πάλτροου και ο σεφ Μάρι Μπατάλι, αναδεικνύοντας τα μυστικά και την κουλτούρα της ισπανικής κουζίνας. Μετά τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό που έμαθε να φτιάχνει παέγια, η Δέσποινα θα προσπαθήσει με τη σειρά της να αναδείξει τα μυστικά και την κουλτούρα της ελληνικής γαστρονομίας. Άλλωστε, όσοι γνωρίζουν την τραγουδίστρια υποστηρίζουν ότι είναι πολύ καλή μαγείρισσα και δίνει μεγάλη σημασία στη σωστή διατροφή. Μένει τώρα να μάθουμε ποιος θα είναι ο Έλληνας σεφ που θα την ακολουθήσει στα γευστικά ταξίδια της στην Ελλάδα.