Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town, η Μάγκυ Ταμπακάκη αποκαλύπτει μια από τις άγνωστες πτυχές της ζωής της. 

Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια του MasterChef καλείται να να σχολιάσει τα κιλά που έχασε ο σύζυγός της, Φραντσέσκο, όσο εκείνη ήταν στο παιχνίδι. Η ίδια εξομολογείται πως εκείνος πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και για το λόγο αυτό έπρεπε να αδυνατίσει και να γυμνάζεται.

«Το ανακαλύψαμε πέρυσι, βγήκε σε σύνταξη από την αεροπορία και ήρθαμε στην Ελλάδα. Ήταν ερωτευμένος με την Ελλάδα και τον τρόπο ζωής και ήθελε να έρθουμε εδώ για να είναι χαλαρός καθώς είναι μία αρρώστια που συνδέεται άμεσα με την ψυχολογία», αναφέρει.

Στην ερώτηση αν οι γιατροί είναι αισιόδοξοι απαντά: «είμαστε εμείς αισιόδοξοι και ποτέ δεν το αντιμετωπίσαμε σαν αρρώστια. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να πέσει σε αναπηρικό καροτσάκι. Εμένα όμως δεν με φοβίζει τίποτα! Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Όλα αντιμετωπίζονται. Η μάνα μου πέθανε από καρκίνο στα 7 μου και ήταν τραυματικό. Άλλαξα πολύ και κλείστηκα στον εαυτό μου, έγινα πολύ ψυχρός άνθρωπος. Όταν γνώρισα τον Φραντσέσκο ήταν ο μόνος άνθρωπος που αγάπησα τόσο δυνατά μετά τη μάνα μου και είχα πάντα το φόβο ότι μπορεί να του τύχει κάτι και να τον χάσω και αυτόν. Όταν έμαθα ότι είναι άρρωστος κλονίστηκα αλλά υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα κάνω τα πάντα για εκείνον και τίποτα δεν θα μας πτοήσει».