Τέσσερις μέρες ή 71 ώρες κράτησε ο μαραθώνιος προβολής της σειράς Game of Thrones, που έγινε στο Λονδίνο.Η προβολή ξεκίνησε τη Δευτέρα και τελείωσε την Πέμπτη και οι θεατές είδαν όλα τα επεισόδια και των επτά σεζόν της σειράς.
Μάλιστα στον κεντρικό αυτόν κινηματογράφο της βρετανικής πρωτεύουσας προβλήθηκαν και αποσπάσματα επεισοδίων από την όγδοη σεζόν, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο 2018 ή το 2019, χωρίς να υπάρχει ακόμα επίσημη ημερομηνία για την πρεμιέρα της.
Η εκδήλωση είχε προωθεί και μέσω των social media και κατάφερε να προσελκύσει και ανθρώπους που δεν είχαν δει ποτέ πριν τη διάσημη σειρά του ΗΒΟ. Από τους συνολικά 350 θεατές που έφτασαν στον κινηματογράφο, για να παρακολουθήσουν τη μαραθώνια μετάδοση, μόλις επτά κατάφεραν να αντέξουν μέχρι και την τελευταία στιγμή της. Πρόκειται για επτά από τους φανατικούς θαυμαστές της.