Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια έστειλε το δικό της μήνυμα και ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό της. 

Ήδη η Ντορέττα έχει βάλει πλώρη τον επόμενό της στόχο και την επόμενη δουλειά που δεν είναι άλλη από το «Μαριχουάνα Στοπ» στο πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου που κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου. 

Το «Μαριχουάνα Stop» αποτελεί θέμα συζήτησης εδώ και καιρό και η ενδεχόμενη επιστροφή του προκαλούσε κύμα θετικών αντιδράσεων. Η μεταφορά μίας από τις πιο επιτυχημένες ταινίες στο σύγχρονο θεατρικό σανίδι, θα είναι σίγουρα ένα εγχείρημα που θα γνωρίσει τεράστια επιτυχία.

Αν και υπήρχαν αρκετές απορίες σχετικά με το ποιοι θα στελεχώσουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ο Γιώργος Βάλαρης που είναι και ο σκηνοθέτης επιβεβαίωσε πως στον κεντρικό ρόλο θα δούμε την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Όλοι θυμόμαστε τη συγκλονιστική ερμηνεία της Ζωής Λάσκαρη στο ρόλο αυτό και είμαστε σίγουροι πως και η Ντορέττα θα σταθεί επάξια, με το δικό της υποκριτικό ταλέντο και την εμπειρία που έχει αποκομίσει.