Μπορεί πέρσι οι παίκτες του Master Chef να μαγείρεψαν για τον Γάλλο πρέσβη, στην Ελλάδα, σε μια ομαδική δοκιμασία ιδιαίτερων απαιτήσεων, ωστόσο φέτος η παραγωγή του MasterChef αποφάσισε να φέρει τους παίκτες πιο κοντά στη γαλλική κουζίνα.

Οι τρεις κριτές ανακοίνωσαν χθες, ότι η επόμενη δοκιμασία θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι! Όπως είναι λογικό οι παίκτες ενθουσιάστηκαν, ωστόσο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε πώς σε αυτό το ταξίδι δεν μπορέσει να πάει ο Ζαχίρ, αφού υπάρχει πρόβλημα με τα χαρτιά του. Ο σεφ και κριτής τους διαβεβαίωσε, ότι θα κάνουν τα αδύνατα – δυνατά προκειμένου ο διαγωνιζόμενος να ταξιδέψει με τους υπόλοιπους παίκτες.

Σε περίπτωση που δε γίνει αυτό, η παραγωγή του μαγειρικού διαγωνισμού έδωσε στον Ζαχίρ τη δυνατότητα να επιλέξει όποιον παίκτη θέλει, προκειμένου να τον εκπροσωπήσει σε αυτήν τη δοκιμασία.

Τα όσα είπε ο Αφγανός παίκτης στην κάμερα για την παραμονή του στην Ελλάδα ήταν άκρως συγκινητικά, τονίζοντας πως λόγω των χαρτιών του, έχει 19 χρόνια να δει την οικογένειά του.