Το MasterChef 3 έφτασε στο τέλος του και ο μεγάλος νικητής είναι ο Μανώλης! Αμέσως μετά την ανακοίνωση του MasterChef 2019, η κοπέλα του Μανώλη έσπευσε να του δώσει ένα παθιασμένο φιλί και να τον συγχαρεί για τη νίκη του. 

 

 

Ο Μανώλης δεν είχε μιλήσει καθόλου για την προσωπική του ζωή μέσα στον διαγωνισμό μαγειρικής και έτσι το τηλεοπτικό κοινό αιφνιδιάστηκε. Μετά από τη βραδιά του τελικού, αρκετά αμήχανος, αλλά χαρούμενος μίλησε για τη σχέση του.  

“Η Λιόρα δεν είναι από εδώ. Είναι από το Άμστερνταμ. Εκεί έμενα τα τελευταία χρόνια. Εκεί γνωριστήκαμε. Έχει έρθει για να βρεθούμε, όχι μόνο για τον τελικό. Μου έλειψε και της έλειψα. Περνούσαμε ωραία όταν ήμασταν μαζί. Χωριστήκαμε πολύ γρήγορα γιατί μπήκα στο παιχνίδι”,  είπε αρχικά και πρόσθεσε:  

“Δεν έχω προλάβει να σκεφτώ τι θα κάνω τώρα. Η Λιόρα δουλεύει στο Άμστερνταμ. Ούτε εγώ θα γυρίσω στο Άμστερνταμ, ούτε αυτή θα έρθει Ελλάδα. Το μέλλον το δικό μου είναι εδώ. Θα δούμε πως θα το κάνουμε, είναι περίπλοκο”. 

Μαζί με την ανακοίνωση του νικητή ο διακεκριμένος σεφ, Σωτήρης Κοντιζάς, ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει MasterChef4 και έδωσε ραντεβού με το κοινό για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. 

“Λοιπόν παιδιά, μπράβο σε όλους! Ευχαριστούμε γι’ αυτό το ταξίδι, ευχαριστούμε όλους εσάς που ήρθατε εδώ σήμερα. Ευχαριστούμε όλο το crew πίσω από τις κάμερες, είναι πάρα πολλά τα άτομα που δουλεύουν χωρίς διάλειμμα για να βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε και εσάς από τα σπίτια σας για την προτίμηση και την υποστήριξη! Εις το επανιδείν, τα λέμε σύντομα MasterChef 4.” είπε χαρακτηριστικά.