Το μουσικό ταξίδι της Μελίνας Ασλανίδου σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις έφτασε στο τέλος του, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Η αγαπημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια ταξίδεψε σε Αμβούργο, Άμστερνταμ, Ουψάλα, Βρυξέλλες, Λονδίνο, Ζυρίχη, Φρανκφούρτη, Μόναχο, Βερολίνο, Νυρεμβέργη, Στουτγάρδη, και Ντίσελντορφ, προκειμένου να πραγματοποιήσει τις συναυλίες της. Σε κάθε της εμφάνιση, αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της, που την αγαπούν και την στηρίζουν σε κάθε επαγγελματικό της βήμα. 

Η Μελίνα Ασλανίδου ερμήνευσε μοναδικά δικά της τραγούδια, αλλά κι άλλων ερμηνευτών και χάρισε αξέχαστες στιγμές σε όσους παρευρέθηκαν στους χώρους, όπου εμφανίστηκε.

Μεγάλη στιγμή ήταν το φινάλε της περιοδείας, στο Ντίσελντορφ, όπου η αγαπημένη καλλιτέχνιδα μοιράστηκε τη σκηνή με τον σπουδαίο Έλληνα συνθέτη Μίμη Πλέσσα και τον αγαπημένο λαϊκό ερμηνευτή Δημήτρη Μπάση, με περισσότερους από 3.000 θεατές να τους αποθεώνουν.

Με αυτό τον ξεχωριστό τρόπο ολοκληρώθηκε η πανευρωπαϊκή περιοδεία της Μελίνας Ασλανίδου, η οποία, μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, ετοιμάζει πυρετωδώς τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.