Μετά την άκρως επιτυχημένη πανευρωπαϊκή περιοδεία και τις συναυλίες της στην Λατινική Αμερική, η Mελίνα Ασλανίδου συνεχίζει το μουσικό ταξίδι της.

 Το προηγούμενο διάστημα σε ταξίδεψε σε ευρωπαϊκές πόλεις για να συναντήσει το κοινό που τη στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και σε όσους αγαπούν την ελληνική μουσική.

Έχοντας στις αποσκευές της το νέο της άλμπουμ «Ξημερώνει Κυριακή» με μοντέρνες διασκευές σε διαχρονικά τραγούδια του καταξιωμένου συνθέτη Μίμη Πλέσσα, η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα τώρα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα.

Η Μελίνα Ασλανίδου θα βρεθεί κοντά στον κόσμο που την αγαπά και μαζί θα τραγουδήσουν αγαπημένα τραγούδια από την πολύχρονη πορεία της, αλλά και τραγούδια – σταθμούς σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών.

Φέτος το καλοκαίρι, η Μελίνα Ασλανίδου στήνει ένα δυνατό μουσικό πρόγραμμα γεμάτο με λαϊκές, έντεχνες και παραδοσιακές μελωδίες που θα ομορφύνουν τις καλοκαιρινές μας νύχτες και θα μας ταξιδέψουν στο χτες και στο σήμερα.

Το επίσημο πρόγραμμα της περιοδείας θα ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες. Την οργάνωση της παραγωγής επιμελείται η 360 Entertainment.