Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, γεμάτη επιτυχίες, χαρά και συγκίνηση, οι ΜΕΛΙSSES και η Panik Records γιόρτασαν τα πολυπλατινένια, πλατινένια και χρυσά τραγούδια τους, στο «Έναστρον», το νέο μουσικό σπίτι του συγκροτήματος, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου.

Στην πολλαπλή απονομή, που παρουσίασε η Δανάη Μπάρκα, το no. 1 συγκρότημα της χώρας παρέλαβε από τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο, τις πλακέτες για τις ψηφιακές πωλήσεις των επιτυχιών τους, τραγουδιών που αγαπήθηκαν από το κοινό και θεωρούνται διαχρονικά, κατέκτησαν το no1 του ραδιοφωνικού airplay επί σειρά εβδομάδων και έχουν αθροιστικά πάνω από μισό δισεκατομμύριο views στο YouTube και 100.000.000 streams.

Ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, αναφέρθηκε στην αγαστή και άψογη συνεργασία της εταιρείας με τις ΜΕΛΙSSES, που ξεκίνησε πριν από οκτώ χρόνια.

Σημαντική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν διευθυντές και παραγωγοί από τα μεγάλα ραδιόφωνα Αθήνας και Θεσσαλονίκης ανέβηκαν στη σκηνή και παρέλαβαν πλακέτες για τη στήριξή τους στις επιτυχίες των ΜΕΛΙSSES και της Panik Records. Παρών ήταν φυσικά και ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8, εκ μέρους του οποίου παρέλαβε την πλακέτα από τον Γιώργο Αρσενάκο ο Κωνσταντίνος Φωτόπουλος, ο γενικός διευθυντής των ραδιοφωνικών σταθμών του ομίλου επενδύσεων Star ΑΕ.

Παρόντες ήταν καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί κατά καιρούς με τις ΜΕΛΙSSES, η ομάδα της Panik Records, άνθρωποι από όλο τον χώρο των ΜΜΕ, φιλικά και συγγενικά πρόσωπα, καθώς και δεκάδες θαυμαστές του συγκροτήματος.

Θέλοντας να ευχαριστήσουν και μουσικά τους πάντες για την αγάπη και την παρουσία τους, οι ΜΕΛΙSSES έκλεισαν τη βραδιά με ένα live έκπληξη, γεμάτο με τις επιτυχίες τους και την αστείρευτη ενέργειά τους.

Μάλιστα, ιδιαίτερα συναισθηματική ήταν η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας κατέβηκε από τη σκηνή και, αφού διέσχισε τον χώρο τραγουδώντας με τον κόσμο, κάθισε δίπλα στους γονείς του και τραγούδησε μαζί με τη μητέρα του «Το Κύμα», με τον πατέρα του να μην καταφέρνει να συγκρατήσει τη συγκίνησή του.