Το ζευγάρι διανύει μία απ’ τις καλύτερες περιόδους της ζωής του, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί και πήραν μια καθοριστική απόφαση για τη ζωή τους. Αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Αλεξανδρούπολη. Η Ήβη Αδάμου συνεχίζει την τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου στο Αθηνών Αρένα, ενώ θα πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Jesus Christ Superstar». H δημοφιλής τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town και δήλωσε χαρακτηριστικά : 

“Πηγαινοέρχεται, πηγαίνω κι εγώ, είμαστε σε ένα συνεχόμενο ταξίδι. Είμαστε cool ζευγάρι, παίρνουμε τις ανάσες μας και μάθαμε έτσι να ζούμε, γιατί από την αρχή της σχέσης μας υπήρχε αυτή η συνθήκη. Μπορώ να πω ότι βοηθάει κάποιες φορές και η απόσταση. Πρέπει να υπάρχει μία βάση για το παιδί και αυτή θα είναι η Αλεξανδρούπολη. Το έχουμε αποφασίσει. Και το θεωρώ πολύ λογικό. Είναι μία πάρα πολύ όμορφη πόλη για να μεγαλώσεις ένα παιδί. Είναι όλα πιο ανθρώπινα και πιο απλά εκεί.

Ναι, μετακομίζω στην Αλεξανδρούπολη. Αλλά όταν θα υπάρχουν δουλειές θα επιστρέφω στην Αθήνα. Για αυτό λέω ότι νομίζω πως η ζωή μου γενικά θα είναι πάντα ένα ταξίδι. Θα δούμε όμως πως θα έρθουν τα πράγματα στην πορεία. Αν έχεις όρεξη, όλα γίνονται.”