Η σειρά – φαινόμενο που καθήλωσε το κοινό επιστρέφει! Το “Black Mirror” είναι μία σειρά από αυτοτελή επεισόδια τα οποία πραγματεύονται, συνήθως, την εξέλιξη της ανθρώπινης καθημερινότητας σε συνάρτηση με την τεχνολογία. Η σειρά επιστρέφει με νέα επεισόδια και πολλές εκπλήξεις! Μία από αυτές είναι και ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Miley Cyrus στο επεισόδιο “Rachel, Jack and Ashley, Too”

Μετά το πρώτο trailer για τον πέμπτο κύκλο του «Black Mirror» στο οποίο αποκαλύφθηκε η συμμετοχή της Miley Cyrus, δόθηκε στη δημοσιότητα ακόμα ένα βίντεο που προμηνύει το ρόλο της Αμερικανίδας στη δημοφιλή σειρά. Η 26χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός υποδύεται την Ahsley, μία pop star που δίνει μάχη με τους προσωπικούς της δαίμονες.

Είναι πραγματικά σημαντικό να είσαι αυτός θέλεις να είσαι”, αναφέρει η Ashley, η οποία ζει μία διπλή ζωή, πολύ σκοτεινή και λιγότερο ζωηρή από αυτή που προβάλλει δημοσίως. Ενώ, η ομάδα της Ashley φαίνεται να ανησυχεί για την κατάσταση της υγείας της.

Δεν καταλαβαίνει πόσο εύθραυστο είναι όλο αυτό” ακούγεται να λέει ένας συνεργάτης της ενώ, ένας άλλος αναρωτιέται αν θα πρέπει “Να αυξήσει τη δόση”.

Το trailer κλείνει με μία σκηνή στην οποία ένα μίνι ρομπότ, που μιλά με τη φωνή της Ashley, αρχίζει να αποκτά δική του “νοημοσύνη”.

Η νέα σεζόν του “Black Mirror” και το επεισόδιο “Rachel, Jack and Ashley, Too” με πρωταγωνίστρια την Miley Cyrus θα είναι διαθέσιμα στο Netflix από τις 5 Ιουνίου.