Αμαρυλλίς παρουσιάζει το νέο της single με τίτλο «Μου Έλειψες», που κυκλοφορεί μαζί με ένα συγκινητικό homemade video που φτιάχτηκε με τη συμβολή του κοινού, εν μέσω των ειδικών συνθηκών που βιώνουμε λόγω του κορωνοϊού.

Με τη χαρακτηριστική κι αγαπημένη χροιά της και μέσα από τη μουσική και τους στίχους που υπογράφει ο APON, η Αμαρυλλίς δίνει φωνή σε μία από τις πιο απλές και, ταυτόχρονα, πιο ουσιαστικές φράσεις: «Μου Έλειψες»!

Στο ιδιαίτερο music video του τραγουδιού, τα πλάνα της Αμαρυλλίς, που γυρίστηκαν στο σπίτι της, με το κινητό τηλέφωνο και με τη βοήθεια μιας καλής της φίλης, «πλέκονται» αριστοτεχνικά με βίντεο και φωτογραφίες που έστειλε το κοινό μέσω των social media, ανταποκρινόμενο στο σχετικό κάλεσμα.

«Λόγω της κατάστασης και των όσων συνέβησαν τον τελευταίο καιρό, το “Μου Έλειψες” θα έχει πάντα τη δική του ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Με τη δική σας  παρουσία, αυτό το τραγούδι μας ενώνει με έναν ιδιαίτερο τρόπο και από σήμερα πλέον θα ανήκει ΣΕ ΕΣΑΣ!», αναφέρει η Αμαρυλλίς.

Δείτε το music video του single «Μου Έλειψες» εδώ: