Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου επανεμφανίζεται δισκογραφικά με νέο τραγούδι για να αναβιώσει την άκρως επιτυχημένη συνεργασία του με τον καταξιωμένο  Γιώργο Θεοφάνους,  έναν από τους καλύτερους μουσικοσυνθέτες στη χώρα μας την τελευταία εικοσιπενταετία, ξυπνώντας μνήμες από το παρελθόν.

Ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν ο μέντορας και δημιουργός του αξέχαστου boy band των ONE, οι οποίοι άφησαν αναμφίβολα ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ελληνική δισκογραφία. Μέλος της πεντάδας αποτελούσε και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, γνωρίζοντας τεράστια για την εποχή επιτυχία με τραγούδια που είναι δύσκολο να ξεχάσουμε ακόμα και σήμερα.

Μετά από 16 χρόνια, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ο Γιώργος Θεοφάνους σμίγουν ξανά με αφορμή τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις τους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μύκονο και στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, την Κύπρο.

Ο καρπός αυτής της μεγάλης συνεργασίας φέρει τον τίτλο «Έλα Πες Τα Σε Μένα» και είναι μία δυναμική μπαλάντα που προτείνει μία ώριμη δημιουργική στιγμή των δύο ανδρών. Τους στίχους στο τραγούδι υπογράφει μία άλλη κορυφαία πένα του ελληνικού πενταγράμμου σήμερα, ο Θάνος Παπανικολάου.

Το video clip αποτυπώνει με την ασπρόμαυρη αισθητική του τη μοναξιά του πρωταγωνιστή, έτοιμος να συγχωρήσει, να ανοίξει ξανά την αγκαλιά του και να προσφέρει την αληθινή αγάπη, τραγουδώντας για τις ανθρώπινες σχέσεις. Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.