10 ολόκληρα χρόνια στη δισκογραφία συμπλήρωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ποιος ο καλύτερος τρόπος να το γιορτάσει από έναν διπλά πλατινένιο του δίσκο; Ο τραγουδιστής κατάφερε να σημειώσει σημαντικές πωλήσεις με τον τελευταίο του δίσκο και κατέληξε να γίνει διπλά πλατινένιος. Να θυμίσουμε ότι ο δημοφιλής ερμηνευτής παρουσίασε τα τραγούδια της νέας δισκογραφικής του δουλειάς «10» αποκλειστικά στον αγαπημένο μας ραδιοφωνικό σταθμό ΔΡΟΜΟ 89,8 την ημέρα της εορταστικής του γιορτής, 6 Δεκεμβρίου. Στο πλάι του για τη μοναδική του βραδιά δεν έλειψε η σύντροφός του, Ευαγγελία Αραβανή,  με το ζευγάρι να πραγματοποιεί την πρώτη του κοινή εμφάνιση σε κάμερες.

«Υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να πηγαίνουν τα πράγματα από το καλό στο καλύτερο;», είπε αρχικά για την επιτυχία του.

Ωστόσο δεν ήταν δυνατό να μην ρωτηθεί για το… Dancing with the Stars, που έκανε πρεμιέρα και παρουσίασε η αγαπημένη του. «Και βέβαια το είδα. Ήταν πάρα πολύ ωραία…», είπε για την αγαπημένη του.

Σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή, ο λαϊκός τραγουδιστής αρκέστηκε να πει: «Δεν αμφισβητώ αυτό που βγήκε προς τα έξω, αλλά δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου… Αν όμως θα θέλατε να απαντήσω για αυτό θα σας πω ότι είμαι πάρα πολύ καλά και σε αυτό».