Ο πολυπλατινένιος δίσκος του Νίκου Οικονομόπουλου «10», που ακούσατε σε πρώτη και αποκλειστική μετάδοση μόνο στο ΔΡΟΜΟ 89,8, σημειώνει τεράστια επιτυχία. Ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια αυτής της δισκογραφικής δουλειάς είναι το «Για παράδειγμα», το οποίο οπτικοποιήθηκε. 

Η ερωτική μπαλάντα που αγαπήθηκε από το πρώτο κιόλας άκουσμα έχει τη μουσική του πολυσύνθετου Χρήστου Δάντη  και τους στίχους του μοναδικού Νίκου Σαρρή.

Το «Για Παράδειγμα» οπτικοποιήθηκε υπό τη σκηνοθετική καθοδήγησε του Γιάννη Παπαδάκου και το video clip προβάλλει την πραγματική δύναμη και έννοια της διαχρονικής αγάπης.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ο αφηγητής της ιστορίας ενός ζευγαριού που η αγάπη του ξεκινάει από τα παιδικά τους χρόνια, εξελίσσεται στην εφηβική και ενήλικη φάση της ζωής τους και καταλήγει στο «τώρα», όπου ο χρόνος έχει δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση τους.

Οι αναμνήσεις από τις όμορφες στιγμές του παρελθόντος έρχονται ξανά στην επιφάνεις και κάνει τους δύο ενήλικες να πλησιάσουν ξανά ο ένας στον άλλον, επουλώνοντας τελικά τις πληγές τους.

Η νέα επιτυχία «Για Παράδειγμα» και ο πολυπλατινένιος δίσκος επιτυχιών «10» κυκλοφορούν από τη Minos EMI / Universal.