Η νέα δισκογραφική δουλειά του Νίκου Βέρτη τιτλοφορείται «Ερωτευμένος» και περιέχει εννέα υπέροχα τραγούδια που αναμφισβήτητα θα λατρευτούν από τους ακροατές και θα αποτελέσουν τις πιο δυνατές επιτυχίες που θα κατακλύσουν τις ραδιοφωνικές συχνότητες της χώρας.

Ο αγαπημένος Έλληνας καλλιτέχνης μας παρουσιάζει στο νέο του δίσκο τα ολοκαίνουρια του τραγούδια στα οποία τη μουσική δημιούργησε ο ίδιος, αλλά και συνθέτες όπως ο Νίκος Σαλέας, Δημήτρης Δέκος, Νίκος Ράλλης, Τάσος Παναγής και ο Idan Raichel.

Από αυτή τη νέα ολοκληρωμένη δουλειά έχουν ήδη ξεχωρίσει δύο μεγάλες επιτυχίες που έχουν προωθηθεί ως singles. Tο «Ερωτευμένος» και το «Αν Μ’ Αγάπησες», τα οποία έχουν κερδίσει το κοινό, καταλαμβάνοντας τις πρώτες θέσεις στο Airplay του ραδιοφώνου και έχουν εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Ο Νίκος Βέρτης πρωτοπορεί και κυκλοφορεί το καινούριο του  άλμπουμ του σε USB, σε μία συλλεκτική έκδοση. Τώρα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ έρχεται σε USB κι η διαθεσιμότητα του είναι περιορισμένη.