Με μεγάλη επιτυχία και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορωνοιού, πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη στο Yton, με χορηγό επικοινωνίας των ΔΡΟΜΟ 89,8!

Ειδικότερα, το Σάββατο 13 Ιουνίου ο αγαπημένος καλλιτέχνης καλωσόρισε το κοινό στο εντυπωσιακό Yton και χάρισε μοναδικές στιγμές σε όσους επέλεξαν να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους βραδινή έξοδο μετά το lockdown. Τα εντυπωσιακά σκηνικά, τα καλοστημένα μπαλέτα, οι πολλά υποσχόμενοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο πλευρό του Νίκου Βέρτη σε συνδυασμό με την 25μελή ορχήστρα, δημιουργούν ένα ουτοπικό συναίσθημα στην έννοια της λέξης «διασκέδαση»!

Πολλοί ήταν και οι επώνυμοι καλεσμένοι που παρευρέθηκαν στο YTON the music show, για να απολαύσουν όλες τις αγαπημένες επιτυχίες του Νίκου Βέρτη σε ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα στο κέντρο της Αθήνας, μεταξύ τους η Ελένη Φουρέιρα, ο Πάνος Καλλίδης με την σύζυγό του, ο Χάρης Σιανίδης και πολλοί άλλοι!

Κατά την έναρξη του εντυπωσιακού προγράμματος ο Νίκος Βέρτη καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ενώ ζήτησε από όλους να τηρήσουν νέα τα μέτρα ασφάλειας. Ειδικότερα, είπε:

«Θέλω να σας παρακαλέσω θερμά να κρατήσουμε τον εαυτό μας στα νέα δεδομένα. Θέλω να προσπαθήσετε ο καθένας με τη δική του σοβαρότητα να κρατήσετε τις αποστάσεις γιατί αν δεν βοηθήσετε κι εσείς η πρεμιέρα θα είναι και η αυλαία! Προσπαθήστε να μας στηρίξετε για να περάσουμε ένα τέλειο καλοκαίρι».

 

View this post on Instagram

Ο ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ στο YTON the music show! Από το Σάββατο 13 Ιουνίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή έρχονται για να μας αιφνιαδιάσουν σε μια σούπερ καλοκαιρινή διάθεση! Ο πιο εντυπωσιακός χώρος καθ’ ομολογίαν το YTON ανοίγει την οροφή του κάνοντάς το στην πράξη το πιο καλοκαιρινό show. Τα εντυπωσιακά σκηνικά, τα καλοστημένα μπαλέτα, οι πολλά υποσχόμενοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο πλευρό του Νίκου Βέρτη σε συνδυασμό με την 25μελή ορχήστρα, δημιουργούν ένα ουτοπικό συναίσθημα στην έννοια της λέξης (διασκέδαση)! Μαζί τραγουδάμε όλες τις αγαπημένες επιτυχίες του Νίκου Βέρτη κάτω από τα αστέρια στο YTON the music show, σε ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα στο κέντρο της Αθήνας! Νικηφόρος, Ελευθερία Ελευθερίου, Βαγγέλης Κακουριώτης, Μορφούλα Ιακωβίδου, Χάρις Σάββα, Έλενα Παπαπαναγιώτου και οι δυναμικοί Decho… Ο Νεκτάριος Μαλλάς και ο Αντώνης Μερακλής είναι η ανατριχιαστική πινελιά στο πρόγραμμα!⁠ Έναρξη Σάββατο 13 Ιουνίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή για περιορισμένες εμφανίσεις!⁠ #NikosVertis #YTONthemusicshow #Summer #ExtendedVersion #LiveShow⁠ ⁠ #Vertis #YTON #nvertis #Opening #Athens #Night @ytonthemusicshow @nvertis @nikiforos_vithoulkas @eleftheria_elle @vangelis_m_kakouriotis @CharisSavva @MorfoulaIakovidou @ElenaPapanayiotou⁠ @decho.official #Nikiforos #EleftheriaEleftheriou #VaggelisKakouriotis #CharisSavva #MorfoulaIakovidou #Decho #ElenaPapapanagiotou⁠ Πληροφορίες/Κρατήσεις ☎️ 210 3453139⁠ Online Reservations: www.nikosvertis.com/reserve.php

A post shared by YTON the music show (@ytonthemusicshow) on