Έξω φρενών έγινε ο γνωστός τραγουδιστής, ΝINO, με το σχόλιο μιας διαδικτυακής φίλης του στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, αφορμή αποτέλεσε η φωτογραφία που δημοσίευσε ο τραγουδιστής στο προσωπικό του λογαριασμό. Η follower του έγραψε σε σχόλιο τη λέξη «Σύνελθε».

Ο Νίνο δεν άφησε το σχόλιο χωρίς απάντηση και με τη σειρά του έγραψε: «Αντί να σχολιάζεις σε φωτογραφίες, σχεδίασε κάτι για σένα, για τη ζωή σου, σήκω πάνω και πήγαινε για αυτό. Προς όλους όσους χάνουν τον χρόνο τους έν ζωή σχολιάζοντας τις ζωές των άλλων. «Παιδιά» κάθε ηλικίας, να κάνετε σχέδια, να προχωράτε σε πράξεις, να κάνετε λάθη, να κερδίσετε, να χάσετε. Μόνο έτσι γίνεται. Σχολιάζοντας στο «καφενείο» κανείς δε «γάμ@σ@». Με αγάπη».

Τα σχόλια συνεχίστηκαν και άλλη διαδικτυακή φίλη, έγραψε στον ΝΙΝΟ: «Έχω τρία καπέλα σου τα οποία τα έδωσες σε κάποιον που φιλούσε τη βίλα της Χρύσας. Μάντεψε».

Παράλληλα και η κοπέλα που έκανε τον ΝΙΝΟ να αντιδράσει, του απάντησε ξανά, γράφοντας: «Αντί να καμώνεσαι σε φωτογραφίες, σχεδίασε κάτι για σένα, για τη ζωή σου, σήκω πάνω και πήγαινε για αυτό. Και αν δεν μπορείς να κάνεις τη ζωή σου όπως τη θέλεις, δεν σου φταίει μια λέξη, ένα ρήμα…. Αν σου έλεγα, αυτά που αρέσκεσαι να ακούς και να βλέπεις δεν θα αντιδρούσες ενοχλημένος. Τέτοια θα ήθελες…. Θα τα βρεις…. Όχι από εμένα όμως Καλή συνέχεια στον αγώνα σου. Με συμπάθεια».