Υπάρχει κάτι καλύτερο από τη μουσική και τα ταξίδια; Και όμως υπάρχει! Τα ταξίδια που συνδυάζονται ΜΕ μουσική! Και ένα τέτοιο μπορεί να γίνει δικό σου!

Ο ΔΡΟΜΟΣ 89.8 κληρώνει ένα τριήμερο ταξιδάκι για 2 άτομα στο Λονδίνο με όλα τα έξοδα πληρωμένα ΚΑΙ προσκλήσεις για τη συναυλία της Christina Aguilera στις 5 ΑυγούστουΘέλεις να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο για να δουν το απόλυτο pop icon;

Στείλε ΔΡΟΜΟΣ, κενό, το ονοματεπώνυμό σου και τη λέξη ΛΟΝΔΙΝΟ στο 54301 και μπες στη μεγάλη κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 17 Ιουνίου στο The Morning Show!

Ταυτόχρονα, με την ίδια συμμετοχή παίρνετε μέρος και στις κληρώσεις που θα γίνονται κάθε Παρασκευή για υποτροφίες αξίας ΧΙΛΙΩΝ ευρώ, από τα φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ.

Βρες τον δρόμο σου στον… Δρόμο 89.8.

 

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

O νικητής θα κερδίσει αεροπορικά εισιτήρια για 2 άτομα με απ’ ευθείας πτήσεις (1 προσωπικό αντικείμενο, 1 χειραποσκευή και μια αποσκευή 15 κιλών), διαμονή σε Ξενοδοχείο Α με πρωινό, μεταφορές από αεροδρόμιο ξενοδοχείο και επιστροφή και εισιτήρια για 2 άτομα για τη συναυλία. Σε περίπτωση που ακυρωθεί η συναυλία υπαιτιότητας του Τhe O2 ARENA, το ταξίδι θα ολοκληρωθεί χωρίς τη συναυλία. Το δώρο δεν μεταβιβάζεται και οι νικητές θα πρέπει να έχουν διαβατήριο. Χρέωση συμμετοχής στο διαγωνισμό 34 λεπτά ανά sms με Φ.Π.Α. Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού. Το ταξίδι είναι μια προσφορά των φροντιστηρίων Διακρότημα.