Ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 παρουσιάζει την παράσταση «ART»!

Η πανέξυπνη κωμωδία της Γιασμίνα Ρεζά, ξεκινάει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα μετά από 2 χρόνια επιτυχίας στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και συνεχόμενα sold out!

Στη νέα καλοκαιρινή διαδρομή της παράστασης, τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Σταμάτης Φασουλής, που είχε μεταφράσει και παρουσιάσει το έργο πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1998.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν:

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Θανάσης Κουρλαμπάς.

 

Η υπόθεση:

 

Ο Σερζ, ο Ιβάν και ο Μαρκ είναι φίλοι. Κολλητοί. Η σχέση τους είναι τίμια και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά μία αληθινής φιλίας… μέχρι που με αφορμή έναν πίνακα λευκό, που δεν παρουσιάζει κανέναν και τίποτα, αρχίζουν να ξεσκεπάζονται όλα τα προβλήματα και των τριών χαρακτήρων. Προβλήματα της φιλίας, του γάμου, της τέχνης, του χωρισμού, του έρωτα και της προδοσίας.

Πρόκειται για μία ξεκαρδιστική κωμωδία που όσο αυξάνεται το γέλιο, τόσο αυξάνεται και το βάθος του ψυχισμού των ηρώων. Εκεί οφείλεται άλλωστε η τεράστια επιτυχία που έχει σε όλα τα επίπεδα, ταξικά, πνευματικά, πολιτικά. Ένα γέλιο που θα μας βοηθήσει να ακούσουμε για πρώτη φορά κάποιες χορδές της ψυχής μας.

Η πρεμιέρα της παράστασης θα γίνει στις 15 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας, μείνετε συντονισμένοι για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις!

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Τετ 15/7

Θέατρο Πέτρας – Πετρούπολη

Παρ 17/7

Δημοτικό θέατρο του Άλσους (Δ. Κιντής) – Ηλιούπολη

Δευ 20/7

Φεστιβάλ Οίτης Λαμία – Υπάτη Λαμίας

Τρι 21/7

ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΗ – Βόλος

Παρ 24/7

Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου – Παπάγου

Κυρ 26/7

Θέατρο «Ερωφίλη» – Ρέθυμνο

Δευ 27/7

Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης – Ηράκλειο

Τρι 28/7

Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης – Ηράκλειο

Τετ 29/7

Θέατρο Ανατολικής Τάφρου – Χανιά

Σαβ 1/8

Βεάκειο Θέατρο – Πειραιάς