Ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 σας δίνει θεατρικό ραντεβού στο μιούζικαλ «ΓΕΙΑ» στο Θέατρο Ριάλτοτην Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα.

21 χρόνια μετά από την πρώτη κυκλοφορία του «ΓΕΙΑ», το θρυλικό άλμπουμ των 00s ζωντανεύει στο θέατρο.

Ο Φοίβος και ο Βασίλης Νικολόπουλος έκαναν νέες ενορχηστρώσεις των επιτυχιών, ενώ ο Φόβος έγραψε και νέα τραγούδια, ειδικά για τη θεατρική μεταφορά του άλμπουμ.

Ο Δημήτρης Μαλισσόβας, που υπογράφει και τη σκηνοθεσία, δημιούργησε μία ευφάνταστη ιστορία με ραχοκοκαλιά τα τραγούδια του «ΓΕΙΑ», τα οποία ενορχήστρωσε ειδικά για τη θεατρική τους μεταφορά ο Φοίβος.

Στο «ΓΕΙΑ – THE MUSICAL» θα ακουστούν για πρώτη φορά και νέα τραγούδια του δημιουργού, που αναμένεται να ενθουσιάσουν το κοινό εντός και εκτός της θεατρικής αίθουσας!

Τα τραγούδια από το «ΓΕΙΑ» ερμηνεύει ένας 20μελής θίασος, με συμμετοχές έκπληξη, όπως την Αλέκα Κανελλίδου, την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, τη Τζώρτζια Κεφαλά του συγκροτήματος «Μπλε» (που εμφανίζεται για πρώτη φορά σε musical) και τον Παναγιώτη Πετράκη, που ισορροπεί με χάρη ανάμεσα στην πρόζα και το τραγούδι όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί τους η Τραϊάνα Ανανία, ο Biased Beast, o Κωνσταντίνος Ελματζιόγλου και σε πρώτη εμφάνιση η Δανάη Τσιρώνη.

Στείλτε τώρα ΔΡΟΜΟΣ κενό, το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας και τη λέξη ΓΕΙΑ στο 54301 για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις και να απολαύσετε το μιούζικαλ της χρονιάς, με μουσική και στίχους του Φοίβου σε ένα μοναδικό θεατρικό ραντεβού με τον ΔΡΟΜΟ!

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ…

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ 89,8!!!