Ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 σας δίνει θεατρικό ραντεβού στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ» στο Θέατρο Πειραιώς 131, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου και ώρα 9:00 το βράδυ.

Η σπαρταριστή κωμωδία του ελληνικού κινηματογράφου μεταφέρεται στη σκηνή του Θεάτρου Πειραιώς με τον Γιάννη Ζουγανέλη και ένα επιτελείο γνωστών ηθοποιών. Η φιλόδοξη παραγωγή παρουσιάζεται σε μια ανατρεπτική μουσική διασκευή και σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη.

Πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, η Ευτυχία Φαναριώτη, η Κατερίνα Τσάβαλου, η Ασπασία Κοκόση, ο Αιμίλιος Ράφτης, ο Σταμάτης Τζελέπης, ο Πέτρος Ξεκούκης και ο Γιώργος Αρμένης.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Ζήκος είναι ένας δαιμόνιος και εύθυμος επαρχιώτης από το Καρπενήσι που δουλεύει υπάλληλος στο μπακάλικο του Παντελή. Είναι ερωτευμένος με την όμορφη νεαρή Φιφίκα, η οποία προσποιείται ότι ανταποκρίνεται στα αισθήματά του, ενώ στην πραγματικότητα αγαπάει τον Κιτσάρα. Ο Παντελής αν και τα παραέχει τα χρονάκια του, θέλει για λογαριασμό του τη νεαρή φίλη της Φιφίκας, τη Λίτσα. Ο Ζήκος διαρκώς τον κοροϊδεύει για την επιλογή του, αλλά αυτός δεν το βάζει κάτω και μαζί με την κυρά Δέσποινα την προξενήτρα, κανονίζει τους αρραβώνες σε συνεννόηση με τον πατέρα της Λίτσας αλλά ερήμην της ίδιας και αποφασίζουν να το ανακοινώσουν την ημέρα των γενεθλίων της. Η Λίτσα μόλις το μαθαίνει ταράζεται, κλείνεται στο δωμάτιό της και προσπαθεί να κλεφτεί με τον αγαπημένο της, Αργύρη. Όμως το σχέδιό τους γίνεται αντιληπτό την τελευταία στιγμή από την κυρα-Δέσποινα και καταλήγουν όλοι στο σπίτι της Λίτσας για να τους «τσακώσουν». Τότε, ο πατέρας της Λίτσας, ο κυρ-Μανώλης, θα δεχτεί να την δώσει στον Αργύρη, ενώ και ο Κιτσάρας, μη χάνοντας την ευκαιρία της παρουσίας του πατέρα της Φιφίκας, ζητά και παίρνει το χέρι της με επιτυχία.

Στείλτε ΤΩΡΑ sms στο 54301 γράφοντας ΔΡΟΜΟΣ κενό, το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας και τη λέξη ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ, για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις και να απολαύσετε την σπαρταριστή κωμωδία με τον Γιάννη Ζουγανέλη

Χρ./sms 0,34€ μαζί με ΦΠΑ 

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ…

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ 89,8!!!