Ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 παρουσιάζει τον Κωνσταντίνο Αργυρό, σε μια ξεχωριστή συναυλία στο Θέατρο Πέτρας, την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023, στις 9 το βράδυ!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δίνει αυτό το καλοκαίρι την «Ελπίδα» και χαρίζει ένα επικό μουσικό ταξίδι μέσα απο την περιοδεία του, σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε όλη την Ελλάδα! 

Ο καλλιτέχνης – φαινόμενο, με τις διαδοχικές no1 επιτυχίες που «μαγεύουν» τις καρδιές του κόσμου και κατακτούν πρωτιές στο ραδιοφωνικό airplay και το YouTube και τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις, ταξιδεύει με το «Elpida Tour», μία μεγάλη, εντυπωσιακή και υψηλών προδιαγραφών παραγωγή της Panik Live, με την υποστήριξη της Coca-Cola. . 

Μοναδικός, ανατρεπτικός και πρωτοπόρος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που πέρυσι πραγματοποίησε την πιο επιτυχημένη περιοδεία με αποκορύφωμα τη συναυλία με τον 50Cent στην Αθήνα, γεμίζει και το φετινό καλοκαίρι με τις μεγάλες προσωπικές επιτυχίες του, τις δυνατές ερμηνείες του και την απαράμιλλη αισθητική του. 

Μαζί του σε όλες τις συναυλίες θα είναι η Ανδρομαχη. Συμμετέχουν οι Playmen και η Klavdia, ενώ σε κάποιες συναυλίες θα υπάρχουν και special guests – Light (Πατρα, Ηράκλειο) – Rack (Πατρα, Ηράκλειο).

Συνοδοιπόρος στο «Elpida Tour» είναι η Coca-Cola, που μας καλεί να ζήσουμε το πιο επικό μουσικό καλοκαίρι. Για την Coca-Cola, η μουσική αποτελεί έμπνευση για τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να ενθουσιάζουν και να φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά, μέσα από συναρπαστικές μουσικές στιγμές.

Σταθμοί της περιοδείας: 

ΠΑΤΡΑ, Πέμπτη 29 Ιουνίου – Παμπελοποννησιακό Στάδιο

ΙΩΑΝΝΙΝΑ, Παρασκευή 7 Ιουλίου – Υπαίθριο θέατρο ΕΗΜ – Φρόντζου

ΑΘΗΝΑ, Κυριακή 9 Ιουλίου – Θέατρο Πέτρας

ΡΟΔΟΣ, Τετάρτη 2 Αυγούστου – Δημοτικό Στάδιο Διαγόρας 

ΧΑΝΙΑ, Δευτέρα 7 Αυγούστου – Εθνικό Στάδιο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ, Τετάρτη 9 Αυγούστου – Παγκρήτιο Στάδιο

ΜΥΤΙΛΗΝΗ, Παρασκευή 11 Αυγούστου – Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης

ΚΑΒΑΛΑ, Τετάρτη 30 Αυγούστου – Δημοτικό Στάδιο Άνθη Καράγιαννη

 

Στείλτε ΤΩΡΑ ΔΡΟΜΟΣ κενό το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σου και τη ΛΕΞΗ ΑΡΓΥΡΟΣ στο 54301, για να κερδίσεις διπλές προσκλήσεις για σένα και την παρέα σου.

Χρ./sms 0,34€ μαζί με ΦΠΑ 

 

Όπου και αν είσαι αυτό το καλοκαίρι ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 και ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα είναι εκεί για να ζήσουμε μαζί τις πιο αξέχαστες στιγμές! 

 

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ…

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ 89,8!!!