Ο ΔΡΟΜΟΣ 89.8 σας στέλνει στην παράσταση «ΟΙ ΣΚΕΤΟΙ», στο θέατρο της Ημέρας.

Μια μαύρη μουσική κωμωδία με λευκό ποινικό μητρώο!!
του βραβευμένου με 4 κρατικά βραβεία Μιχαήλ Άνθη.

Ο Μάκης κι ο Ερμής, δύο επίδοξοι εκτελεστές για κλάματα, συναντιόνται τυχαία σ’ ένα γιαπί στο Καπανδρίτι, απέναντι απ’ την βίλα των Καραδερβένογλου. Δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Τον Μάκη τον έχει βάλει ο πλούσιος σύζυγος να σκοτώσει την γυναίκα του, τον Ερμή τον έχει βάλει η πλούσια σύζυγος να σκοτώσει τον άντρα της. Μόνο που δεν έχουν τα κατάλληλα όπλα γι’ αυτή την δουλειά. Τα περιμένουν… με κούριερ. Είναι ΣΚΕΤΟΙ.
Κι ο κούριερ αργεί.
Και τα υποψήφια θύματά τους δεν λένε να φανούν.
Και τα νεύρα γίνονται τόξα.
Κι οι λέξεις βέλη.
Κι ο πόλεμος ξεσπάει.
Και γίνεται… του γιαπιού!
Περιμένοντας τα εργαλεία της δουλειάς τους αλλά και τα υποψήφια θύματά τους, θα έρθουν αντιμέτωποι με τον πραγματικό τους καθρέφτη που, για τον καθένα, είναι ο άλλος. Και ο άλλος είναι αμείλικτος.
Ώσπου μια ιδέα που πέφτει στο τραπέζι, φαίνεται να τους βγάζει απ’ το αδιέξοδο. Μόνο που η επιτυχία της ιδέας εξαρτάται αποκλειστικά απ’ τους θεατές της παράστασης. Θα τσιμπήσουν οι θεατές, έτσι ώστε ο Μάκης κι ο Ερμής  να σώσουν την υπόληψη και την τσέπη τους; Γιατί αν δεν τσιμπήσουν, κάποιος απ’ τους δύο πρέπει να κάνει το θύμα!

Ο συγγραφέας, ηθοποιός και σκηνοθέτης Μιχαήλ Άνθης, συναντάει τον εξαιρετικό ηθοποιό και μουσικό Γιώργο Χατζή σε μία ανατρεπτική, μαύρη κωμωδία-μιούζικαλ τσέπης πάνω στο φαίνεσθαι και το είναι. Οι δυο τους γελάνε, κλαίνε, αστεΐζονται, τραγουδάνε, χορεύουν, τρώνε, χωνεύουν, παίζουν, ερωτεύονται, αυτοσχεδιάζουν, μέχρι την τελική ανατροπή που θα τους δείξει πως, όταν δεν αντέχουμε αυτό που είμαστε, δεν είμαστε ούτε αυτό που θέλουμε να φαινόμαστε.  

Για να διεκδικείσετε και εσείς διπλές προσκλήσεις κάντε follow τον ΔΡΟΜΟ 89,8, like στο post και tag 2 φίλους σας στα σχόλια!

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ!!!
ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ… 89,8