Ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 παρουσιάζει την παράσταση «SEXY LAUNDRY» στο Θέατρο Κάππα. Πρωταγωνιστούν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Ρένια Λουϊζίδου.

Με όπλα το χιούμορ και την ειλικρίνεια, το «SEXY LAUNDRY» – μια μίξη κωμωδίας με ψυχανάλυση, μια feel-good παράσταση για τους «κουρασμένους» έρωτες που παλεύουν να αναστηθούν – βγάζει στη φόρα τα «άπλυτα» ενός γάμου και καθρεφτίζει τον ψυχισμό των ηρώων, την πάλη τους για αγάπη και ευτυχία.

Λίγα λόγια για το έργο: 25 χρόνια γάμου, 3 παιδιά, λίγα παχάκια, ολίγη φαλακρίτσα, πολλή γκρίνια, πολλή ανασφάλεια, πολλή αγάπη και ολίγον sex!

Ο Λάρυ και η Άλις σε ένα δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου, και με το εγχειρίδιο ΣΕΞ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ανά χείρας, αμήχανοι, αξιοθρήνητοι και αξιολάτρευτοι, προσπαθούν να βρουν τις απαντήσεις… και το ερωτικό πάθος που έχει… ατονήσει με το πέρασμα του χρόνου.

Για να απολαύσετε τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τη Ρένια Λουϊζίδου σε μία ξεκαρδιστική, τρυφερή και συγκινητική κωμωδία, μείνετε συντονισμένοι στον ΔΡΟΜΟ 89,8 και διεκδικήστε διπλές προσκλήσεις!

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ…

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ 89,8!!!