Αυτά τα Χριστούγεννα, ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 σε στέλνει στο Βερολίνο!

Μπες στη χριστουγεννιάτικη κλήρωση και κέρδισε ένα 6ήμερο ταξίδι για 2 άτομα στο πολυδιάστατο Βερολίνο, μία από τις πιο συναρπαστικές πρωτεύουσες της Ευρώπης, όπου όλα μπορούν να συμβούν…

Νιώθεις τυχερός; Στείλε ΔΡΟΜΟΣ, κενό, το ονοματεπώνυμό σου και τη λέξη ΒΕΡΟΛΙΝΟ στο 54301 και ετοιμάσου να ζήσεις μια αξέχαστη χριστουγεννιάτικη εμπειρία με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Λίγα λόγια για το Βερολίνο:

Το Βερολίνο είναι ίσως η πιο συναρπαστική πρωτεύουσα της Ευρώπης! Με έντονες μεσαιωνικές, αναγεννησιακές αλλά και νεότερες μνήμες. Και με μία σύγχρονη ζωή που σφύζει από ενέργεια. Αυτή η πόλη τα έχει όλα: πλούτο, design, μεγαλόπρεπα κτίρια και μνημεία του παρελθόντος, μνήμες καταστροφής αλλά και μνήμες μεγαλείου, τέχνη, πολλή τέχνη, κινηματογραφική ατμόσφαιρα, underground γειτονιές, το μοναδικό απτό μνημείο που μαρτυρεί την ύπαρξη του Ψυχρού Πολέμου (το τείχος του Βερολίνου), ένα νησί γεμάτο κορυφαία παγκοσμίως μουσεία… Ο κατάλογος δεν τελειώνει. Όμως Βερολίνο είναι και τα περίχωρά του. Όπως το γειτονικό Πότσδαμ με το διάσημο ανάκτορο Σανσουσί και τις πανέμορφες γειτονιές, τις λίμνες και τα ποτάμια. ‘Η η Γέφυρα των Κατασκόπων, όπου ανταλλάσσονταν οι κατάσκοποι των δύο μπλοκ στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου – την έχουμε δει σε τόσες αριστουργηματικές ταινίες… Και τόσα ακόμη!
Αλλά σε αυτό το ταξίδι-εμπειρία στο Βερολίνο, το Versus Travel για μία ακόμη φορά καινοτομεί. Επισκεπτόμαστε οργανωμένα (και όχι προαιρετικά όπως συμβαίνει συνήθως) τη σημαντικότατη Λειψία, με την υπέροχη μεσαιωνική αρχιτεκτονική και το Πανεπιστήμιο του 15ου αιώνα που είναι ορόσημο για τα ευρωπαϊκά γράμματα και ειδικότερα για την αρχαία ελληνική γραμματεία. Και διαμένουμε στην ιστορική Δρέσδη, που ισοπεδώθηκε με βόμβες το 1945 και εν συνεχεία ανοικοδομήθηκε οργανωμένα σύμφωνα με τα παλιά σχέδια των κτιρίων της.
Η Δρέσδη είναι ολόκληρη ένα μνημείο της UNESCO. Όχι μόνο για τα κτίριά της αλλά και για τη συμβολή της στον ευρωπαϊκό πολιτισμό και για τη σημασία της στην κατανόηση της πολιτικής ιστορίας του 20ου αιώνα.