O Enrique Iglesias, ένας από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες στον κόσμο, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα στις 10 Μαΐου στο Κλειστό Γήπεδο του Ο.Α.Κ.Α. 

Ο Λατίνος σούπερσταρ ήθελε παρά πολύ να πραγματοποιήσει μια συναυλία στη χώρα μας, όμως μέχρι τώρα για διάφορους λόγους ήταν αδύνατον. Κατά τη διάρκεια του προγραμματισμού της φετινής ευρωπαϊκής του περιοδείας, οι υπεύθυνοι της παραγωγής φρόντισαν από πολύ νωρίς να διασφαλίσουν μια στάση στην Ελληνική πρωτεύουσα.

Ο Enrique Iglesias είναι σήμερα ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες στον κόσμο. Έχουν πουληθεί 100 εκατομμύρια singles και άλμπουμ του παγκοσμίως. Έχει κερδίσει 197 βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των πολυάριθμων βραβείων Grammy, των παγκόσμιων μουσικών βραβείων, των αμερικανικών μουσικών βραβείων, της Première Juventud και των βραβείων ASCAP.

Οι συναυλίες του είναι γνωστές σε όλο τον πλανήτη για το «επίπεδο παραγωγής» που τις διακρίνει, τόσο για τους μοναδικούς συνεργάτες του επί σκηνής στα φωνητικά και στα μουσικά όργανα, όσο και για τα υψηλά στάνταρ των οπτικών εφέ που τις συνοδεύουν. Ο Enrique είναι ένας καλλιτέχνης του οποίου οι ζωντανές εμφανίσεις στις µεγαλύτερες µητροπόλεις του κόσµου, από τη Νέα Υόρκη, την πόλη του Μεξικού, το Λονδίνο και το Σίδνεϊ έως την Κωνσταντινούπολη και το Κέιπ Τάουν, έχουν γνωρίσει τεράστια απήχηση. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχει τραγουδήσει σε κατάµεστες σκηνές 109 πόλεων σε όλο τον κόσµο, πουλώντας περισσότερα από δύο εκατοµµύρια εισιτήρια.

Από το 2001, ο Λατίνος σούπερ σταρ έχει στο πλευρό του την Άννα Κουρνίκοβα, πρώην πρωταθλήτρια του τένις. Τον περασμένο Δεκέμβριο, μάλιστα, έγινε μπαμπάς, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, ο Νίκολας κι η Λούσι. 

Παρά το βεβαρημένο του πρόγραμμα, ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής μίλησε στη Real για το πόσο ανυπόμονος είναι για τη συναυλία που θα δώσει στη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Περίµενα πολύ καιρό την ευκαιρία να συµπεριλάβω και την Ελλάδα στην περιοδεία µου. Είµαι ήδη ενθουσιασµένος και ανυποµονώ να δοκιµάσω την ελληνική κουζίνα!».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για το τι να περιμένουμε από αυτή τη φαντασμαγορική συναυλία του στην Ελλάδα, ο Λατίνος καλλιτέχνης αποκάλυψε: «Να περιµένετε ότι θα περάσετε µοναδικά. Η νέα παραγωγή είναι πολύ διασκεδαστική, θα είναι µια βραδιά µε πολύ χορό, θα ακούσετε πολλές από τις επιτυχίες µου».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως πριν ανέβει στη σκηνή προετοιμάζεται ακολουθώντας τη δική του… ιεροτελεστία: «Εχω την προσωπική µου ρουτίνα, στην οποία πρόσφατα πρόσθεσα κι ένα σφηνάκι από ρούµι». Μεταξύ των άλλων μίλησε για τις περιοδείες που πραγματοποιεί «Το να περιοδεύω στον κόσµο θα είναι για πάντα το πάθος µου». Άλλωστε, το γεγονός πως δείχνει μεγάλη αγάπη στο κοινό του, είναι κι αυτό που τον έχει κάνει ποπ είδωλο παγκοσμίως. 

 

Info Box:

Που: Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης Ο.Α.Κ.Α

Πότε: 10 Μαΐου 2018

Ώρα έναρξης: 21:30

Διάρκεια: 2 ώρες

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Arena Standing: 45.00€ Golden circle / Fan pit: 75,00€ Vip Ζώνη: 150,00€ Α Ζώνη: 65,00€ Β Ζώνη: 55,00€ Γ Ζώνη: 45,00€ Δ Ζώνη: 35,00€

Παραγωγή: ART BG