Ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 σας ταξιδεύει στην Αγόριανη! Συντονιστείτε καθημερινά και κερδίστε ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο σ’ ένα από τα πιο φημισμένα χωριά του Παρνασσού, δίπλα στην Αράχωβα!

Διεκδικείστε κι εσείς ένα μοναδικό τριήμερο με ημιδιατροφή στον ξενώνα «Μαυροδήμος» που συνδυάζει μοναδικά την παράδοση με τις σύγχρονες ανέσεις και αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλους εκείνους που θέλουν να συνδυάσουν την ομορφιά της φύσης με την άνετη διαμονή και να αφεθούν στη ζεστασιά και την παραδοσιακή πολυτέλεια.

Εικοσιπέντε μόλις χιλιόμετρα από την Αράχωβα, στην πλαγιά του Παρνασσού που βρίσκεται ακριβώς πίσω της, η Αγόριανη είναι αμφιθεατρικά κτισμένη σε υψόμετρο 850 μέτρων, ανάμεσα σε έλατα και πλατάνια. Είναι, επίσης, όσα θα περιμένατε από ένα χωριό του Παρνασσού: λιθόκτιστη σχεδόν στο σύνολό της, με τις χαρακτηριστικές κεραμιδοσκεπές να σπρώχνουν απαλά το χιόνι προς τα κάτω και τα πέτρινα καλντερίμια της να κάνουν ζιγκ ζαγκ στις γραφικές της αυλές.

Η όμορφη πλακόστρωτη πλατεία με τις ταβέρνες και τα πανύψηλα πλατάνια –απ’ τα δύο μάλιστα αναβλύζει και νερό– είναι κλασική αφετηρία για τις διαδρομές των επισκεπτών. Ακολουθώντας από εδώ το πέτρινο μονοπάτι πλάι στη ρεματιά, πενήντα μέτρα πιο πάνω σάς περιμένει ένας μικρός καταρράκτης. Στο χωριό θα συναντήσετε, επίσης, παλιά αλλά ανακαινισμένα εκκλησάκια.

Στείλτε τώρα sms στο 54301 γράφοντας ΔΡΟΜΟΣ κενό ΞΕΝΩΝΑΣ και Ονοματεπώνυμο και διεκδικείστε ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο (δυο διανυκτερεύσεις Παρασκευή 2/3 και Σάββατο 3/3) με πρωινό και ένα γεύμα την ημέρα, στον ξενώνα «Μαυροδήμος» στη μαγευτική Αγόριανη.

 Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στο «Morning Show» με το Βασίλη και τη Μαίρη.

 

Χρ./sms 0,31€ μαζί με ΦΠΑ.

ΔΡΟΜΟΣ 89,8 

ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ