Ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 σε ταξιδεύει και φέτος το καλοκαίρι στην πανέμορφη Πάρο και στο μεγαλύτερο πολιτιστικό φεστιβάλ των Κυκλάδων.
Συντονιστείτε καθημερινά και δηλώστε συμμετοχή στο μεγάλο διαγωνισμό που θα σας στείλει για 4 ημέρες στην Πάρο με όλα τα έξοδα πληρωμένα!
Στείλτε τώρα SMS στο 54301 γράφοντας ΔΡΟΜΟΣ ΠΑΡΟΣ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας και κερδίστε διαμονή στο AEGEAN HOTEL από 13 έως 16 Ιουλίου ,ακτοπλοϊκά εισιτήρια αλε- ρετούρ με τη BlueStar Ferries και ζήστε τη μαγεία του Φεστιβάλ Πάρου 2018 με ξεναγήσεις, εκθέσεις και μοναδικές συναυλίες!
Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 11 Ιουλίου στο Morning Show!

ΧΡ/SMS 0,31 μαζί με ΦΠΑ

 

ΟΣΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ
1) Τις φημισμένες παραλίες του νησιού. Οι Κολυμπήθρες με την άγρια ομορφιά τους, η Χρυσή Ακτή που για πολλούς είναι η ομορφότερη παραλία του νησιού και η Σάντα Μαρία είναι κάτι παραπάνω από πειστικοί λόγοι για να επισκεφτείς το νησί των κουρσάρων.
2) Το Πούντα Beach Club. Αν μας ρωτήσετε που χτυπά κόκκινο το κέφι και η διασκέδαση, που βαράει σε μοντέρνους ρυθμούς η καρδία του φοιτητόκοσμου θα σας απαντήσουμε χωρίς κανένα δισταγμό στο Punda Beach, στη νοτιοανατολική πλευρά της Πάρου.
3) Μια επίσκεψη στην Παναγία Εκατονταπυλιανή κρίνεται απαραίτητη για τους επισκέπτες του νησιού. Η Παναγία η Εκατονταπυλιανή δεν είναι ένας και μόνος ναός αλλά ένα μεγάλο κτιριακό συγκρότημα αποτελούμενο από τον κυρίως ναό και άλλα προσκτίσματα.
4) Η νυχτερινή ζωή στην Πάρο είναι αυτή που τη φέρνει στις πρώτες επιλογές προορισμού διακοπών. Η διασκέδαση δε σταματά ποτέ και καλύπτει όλα τα γούστα. Στη Νάουσα χτυπάει δυνατά ο παλμός της νυχτερινής διασκέδασης με τα αμέτρητα μπαράκια στα πλακόστρωτα στενάκια και στο λιμάνι.
5) Το Φεστιβάλ Πάρου, μια πρωτοβουλία εθελοντών είναι ένας επιπλέον λόγος να επισκεφτείς το νησί. Συναυλίες, εκθέσεις, προβολές, διαλέξεις, ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα αποσκοπούν να αναδείξουν την αθέατη πλευρά του νησιού.